A saját bőrünket elfogadni és abban élni nem nagy művészet, azonban a 27 éves Laura Gregorynak ez nem volt olyan egyértelmű.

Pigmenthiánnyal (más néven vitiligo)  küzd évek óta, ami a bőr festékhiányával járó betegség: a test bizonyos részein (leginkább az arcon, a hónaljnál, a kézfejen) jelentkezik, fehér foltok formájában. Nem ő az első modell, aki hasonló problémával küzd, sőt, ugyanebben a betegségben szenvedett Michael Jackson is. 

Ezzel nem könnyű megbirkózni, pláne nem egy nőnek, ugyanis a betegség nem gyógyítható, és egyelőre a kiváltó okait is csak kutatják.

Laura Gregoryt 12 éves korában diagnosztizálták a betegséggel, és persze ezzel egy időben az osztálytársai céltáblájává is vált. Éppen csak egy éve, hogy besokallt attól, hogy irdatlan mennyiségű alapozóra van szüksége ahhoz, hogy normális színű bőrt érjen el, és attól, hogy ez a betegség már az élete minden területét befolyásolja. Ezért úgy döntött, inkább megmutatja mindenkinek.

Ezt olyannyira komolyan gondolta, hogy elsőként a Miss Continental szépségversenyen indult, ahol Angliát képviselte. Nem áll meg, most készül a Miss Scuba brit szépségversenyre is, és már modellként is sok felkérést kap.

Gregory azt mondja, tiszteletben tartja azokat, akik inkább elrejtik hasonló problémájukat, de mivel neki egyre inkább terjed a testén, nem hagyja, hogy tönkretegye az életét, és kiáll vele a világ elé.