Ciudad Juárez helyi televíziós csatornájának munkatársa Enrique Tovar élő adásban többször is hozzáért kolléganője melléhez, megpróbálta felemelni a szoknyáját, folyamatosan megjegyzéseket tett, amit Tania Reza természetesen rossz néven vett, és most áll a bál Mexikóban - írja a Global Post.

A Toda Maquina műsorvezetőnője hiába kérte a férfit, hogy nem molesztálja, ő nem hagyta abba, és Tania Reza végül azt mondta, kerítsenek helyette valaki mást. Miután levette a mikrofonját és kivonult,  Enrique Tovar a következőket mondta:

Elnézést kérek! Azt hiszem a műsorvezetőtársamból a hormonok beszélnek.

Ezzel nyilván nem javított a helyzeten, és a diszkrimináció-ellenes hivatal már nyomozást is indított az ügyben, és a férfit szexuális molesztálással vádolják. Ha már a nemekről van szó, Ciudad Juárez városának eddig sem volt jó híre, hiszen nagyon magas a nők ellen elkövetett emberölések száma. 

Természetesen  a Televisa televízióscsatorna-hálózat is elvégezte a belső vizsgálatot, és a két műsorvezető állítólag azt mondta, ez egy megrendezett jelenet volt. Amikor viszont azzal fenyegették meg mindkettőjüket, hogy kirúgják őket, a nő módosította vallomását, és azt mondta, a producerek kényszerítették arra, hogy fedezze kollégáját.

A legutóbbi hírek szerint menesztették az ügyben érintett producereket , akik azért találták ki az egészet, hogy az esetről készült videót szépen elárassza az internetet. A Televisia vizsgálata pedig azt is kiderítette, hogy a jelenetet előre felvették, nem élő adás volt. Ami pedig a két műsorvezetőt illeti, nekik kamerák előtt kell majd a szexuális zaklatás ellen kampányolniuk.