Egy igazi Tumblr-sztár, a feminista aktivista Molly Soda úgy döntött, hogy az egész világgal megosztja a legféltettebb sms-eit, meg a telefonján rejtegetett fotóit.

A „Should I Send This?” (Biztos elküldjem?) névre keresztetelt online és nyomtatott formában is elérhető kiadvány tényleg kendőzetlenül mutatja be Soda magánéletét. Ha esetleg nyomtatott formában szeretné nézegetni egy önnek is valószínűleg totálisan ismeretlen blogger titkait, akkot öt dollárért megrendelheti innen.

Soda azt mondja, azért csinálta meg a kiadványt, amiben elképesztően kásás fotók váltogatnak teljes képernyőt betöltő idézeteket az sms-eiből, hogy így előzze meg azt, hogy valaki visszaéljen ezekkel a dolgokkal.

„Túl sok dolgot osztok meg mindenkivel interneten. Senkinek sem küldök meztelen fotókat, mert attól tartok, hogy kiszivárognak, vagy valaki egyszer fel akarja majd őket használni ellenem, Nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni. [...] Szerintem néha mindenki csinál meztelen fotókat. Az én esetemben az van, hogy sosem akarom őket elküldeni másoknak. Igazából az esetek kb. felében csak simán letörlöm őket. [...] Nem küldök meztelen képeket senkinek, úgyhogy magam szivárogtattam ki őket” – mondta a Refinery29-nek.

Egyébként meg terápiás jelleggel csinálta az egész minimagazint.

„Úgy gondolom, hogy ha valami miatt kínosan érzed magad, valamit szégyellsz, ha valami furcsát eltitkolnál, akkor a legjobban úgy tudod feloldani a helyzetet, ha mindenkinek beszámolsz erről a dologról, hagyod élni. Olyan dolgokat akartam felhasználni, amik miatt legalább egy kicsit is aggódtam, amiktől tartottam. Volt egy csomó szöveg és vers a telefonomon, és úgy voltam vele, hogy »Oké, ezeket sehova sem akarom posztolni, túl emo mindegyik. Nem lenne jó«. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy megcsinálom ezt a lapot, hogy megküzdjek ezekkel az érzésekkel” – idézte Sodát a Jezebel.