A Való világ 7 márciusban ért véget, VV Robin nyerte meg, bár igazán VV Fanni szórakoztatta a tévénézőket a szerelmi életével. Friderikusz Sándor bevállalta, hogy 24 órát tölt együtt az interjúalanyaival, akik Árpa Attila kivételével valóban képesek voltak megnyílni a műsorvezetőnek. Sebestyén Balázs hozta a formáját a celebes vetélkedőműsorával, amiben Vajna Tímeát aranyásónak nevezték. Egytől ötig szavazhat, melyik műsor nyerte el a tetszését!

A Got Talentben még meztelenül éneklő lány is volt

A Hungary's Got Talent első adásában egy 19 éves lány meztelenül énekelt a színpadon. A műsorban Horgas Eszter dekoltázsa is nagy sikert aratott, ha másra nem is, arra biztosan sokan fognak emlékezni évek múlva. 

A Gyertek át szombat estében Vajnánét is elővették

Sebestyén Balázs celebes vetélkedőműsorában szombat esténként szórakoztatta a tévénézőket. A műsorban Zimány Linda is előkerült, és Vajna Tímea is: utóbbit gond nélkül aranyásónak nevezték

A Való világ 7 is idén volt

Bár fényévnyi távolságnak tűnik, a Való Világ 7-nek 2015. márciusban lett vége, és Robin, a játékban igen unalmasnak tűnő karakter nyerte meg.  

Az Éden Hotel 3 erőszak-botránya lesöpörte a műsort

Az Éden Hotel harmadik évadában az egyik női játékossal, Éden Nórával erőszakoskodott a férfi partnere egyik este. A műsorban bemutatott jelenetre a csatorna eleinte furcsán reagált, majd úgy döntöttek, kivizsgálják az ügyet. Az erőszak-botrány eljárással zárult, a médiatanács felülvizsgálta a TV2 eljárását az ügyben. Tizennégymillió forint büntetést kellett fizetnie a csatornának azért, ahogyan kezelték az erőszakot.

Az Összezárva Friderikusszal már nagyon kellett a tévébe

Friderikusz Sándor 24 óránt töltött egy-egy általa választott médiaszemélyiséggel. A műsor nagyon kellett már a tévébe, ugyanis a Friderikusz feltette azokat a kérdéseket, amiknek köszönhetően teljesen más oldalát ismerhette meg a közönség például Tóth Gabinak. Vagy Rubint Rékának

Gáspár Laci a hátán vitte a Sztárban sztárt

Az év legjobb tévéműsora címére a Sztárban sztár a legesélyesebb, a zenés-táncos műsor a harmadik szériájában is ugyanolyan szórakoztató volt - ha nem a legszórakoztatóbb a végén -, mint az előző kettő. A műsorban Gáspár Laci és Péter Srámek  fantasztikusak voltak, a produkcióikkal teljesen lenyűgöztek mindenkit. Nem véletlen, hogy hétről hétre a legnézettebb műsor volt a tévében.