Az ember néha olyan dolgokat is lát a tévében, amikre egyébként tökre nem számít. Az elő adás varázsa idén is okozott néhány emlékezetes pillanatot. Szerencsére inkább a vidám jelenetek domináltak, de sajnos volt, hogy tragédia is történt. Idézzük fel együtt a legmeredekebb eseményeket! Az például megvan, hogy egy argentin csatorna adását egy azonosítatlan repülő tárgy zavarta meg?

Az argentin tévénézők február 28-án a Todo Noticias hírcsatornán kísérhették figyelemmel a harmadik típusú találkozást, ami abban nyilvánult meg, hogy a háttérben egy gyorsan mozgó tárgy húzott el az épületek között, és aztán újból felbukkant. A felvétel hitelességéről ugyanakkor nem mindenki volt meggyőződve. Az UFO-vadász Ben Hansen úgy vélte, hogy hoax a videó, mert a 33. másodpercben látható, hogy az azonosítatlan objektum nem tűnik el az antennák mögött.

A lány, aki füvet kért

A CBS21 munkatársa egy focimeccsről tudósított az arlingtoni Cowboys Stadium előtt, amikor váratlanul két fiatal lány lépett a képbe. A fiatalok láthatóan már nem voltak szomjasak. Olyannyira, hogy egyikük a riportertől érdeklődött, hogy hol is találja a marihuánát. A lényegi rész 0:40-nél látható.

Az ottfelejtett reggeli

A Good Morning Britain műsorvezetője, Susanna Reid az elő adás során szembesült vele, hogy elfelejtette eltüntetni a reggelije maradékát a stúdióból. A szorult helyzetből úgy akarta kivágni magát, hogy a lábával próbálta az asztal mögé tuszkolni a tányért. Ez sikerült is, de a mozdulatsort balszerencséjére a kamera is rögzítette.

A kipottyanó betét

Patricia Navidad mexikói énekesnő a Despierta America című reggeli műsorban lépett fel, amikor rendkívül kellemetlen dolog történt vele. Egyszer csak kiesett a bugyijából az egészségügyi betétje. Navidad ugyan észrevette, hogy baj van, de nem akarta, hogy ilyen apróságok hátráltassák, ezért tovább énekelt. Az internet népe persze rögtön azt kiáltotta, hogy biztosan direkt csinálta, de ezt természetesen cáfolta.

A kettéfűrészelt ember

A Sky News élő adását két illuzionista, Richard Young és Sam Strange tette igazán emlékezetessé. Amíg a riporter mindenféle politikai-pénzügyi hírekkel volt elfoglalva, a háttérben elkezdtek kettéfűrészelni egy férfit. A csatorna később igyekezett elhatárolódni a jelenettől, a Twitteren például közölték, hogy az nem képezte a riport részét.

A settenkedő troll

A KTLA riportere, Wendy Burch a lehetséges olimpiai helyszínekről beszélt Los Angelesben, miközben egy férfi a háta mögé settenkedett, hogy beletrollkodjon a felvételbe. Pompásan sikerült neki. A nő úgy megrémült, hogy kis híján összetojta magát, amitől pedig a videobomboló ijedt meg. A tévés amúgy nem vette a szívére a dolgot. Miután sikerült visszanyernie lélekjelenlétét, röhögött egy jót az egészen.

A képzelt telefon

A történet főszereplője Chris Mitchell, a BBC bemondója, aki az adás végén egyetlen papírt sem talált, amit a szokásoknak megfelelően fogdoshatott vele. A riporter ezért jobb híján a képzelt telefonján, vagyis a csupasz tenyerén kezdett pötyögni. Ennél kínosabbat nem is tehetett volna.

A Demcsákra támadó méh

Demcsák Zsuzsa a Mokka élő adásában vált méhtámadás áldozatává. A rovarok napokig kerülgették, aztán az egyikük akcióba lépett, és jól megcsípte. Demcsák - látható fájdalmai ellenére - a helyén marad, később a stábtagok siettek a segítségére. Azt nem tudni, hogy támadója végül életben maradt-e.

A döbbenetes kettős gyilkosság

A WBDJ7 tévécsatorna riportere, a 24 éves Alison Parker egy teljesen hétköznapi témáról, a turizmusról forgatott a Virginia állambeli Moneta egyik bevásárlóközpontjában, amikor egy fegyveres agyonlőtte őt és a 27 éves Adam Wardot, az operatőrt. A támadó Vester Lee Flanagan volt, aki korábban szintén a WDBJ7 csatornánál dolgozott, de viselkedése miatt elbocsátották. Feltehetőleg ezért végzett volt kollégáival. A kettős gyilkosságot a riporter vőlegénye is végignézte.

Az elszabadult puki

Taylor Swift az MTV VMA során a "Wildest Dream" című dalához készült videoklipjét vezette fel élő adásban, és határozottan úgy tűnt, mintha közben szellentett volna. A puki valóságtartalmáról megoszlottak a vélemények. Az énekesnőt mindenesetre elég gyanússá tette, hogy egy kicsit berogyasztott a hang pillanatában.

A verekedő zenész

Nicolae Guta Romániában híres cigányzenész, a férfi állítólag milliomos, ezért is hívták meg egy talk showba. Az indulatok azután szabadultak el, hogy kiderült: a terhes barátnőnek viszonya volt a mostohafiával. A zenész nem igazán zavartatta magát az élő adás miatt, megfogta a barátnője haját, majd ütni kezdte.

A mélázó Azurák Csaba

A TV2 Tényekben Azurák Csaba élt át néhány izzasztó pillanatot, mert elfelejtettek szólni neki, hogy mindjárt vége a reklámszünetnek. Az lett az eredménye, hogy amikor bevágták, még karba tett kézzel ült, és a rendezőjével diskurált. Azurák viszonylag gyorsan kapcsolt, hirtelen belekezdett a mondandójába, de ezzel csak részben tudta menteni a helyzetet.

A tapizó műsorvezető

A Ciudad Juárez mexikói televíziós csatornája munkatársa, Enrique Tovar meglehetősen szokatlan módon közeledett kolléganőjéhez az élő adás folyamán. Többször is hozzáért Tania Reza melléhez, megpróbálta felemelni a szoknyáját és folyamatosan megjegyzéseket tett rá. Jó nagy botrány is lett belőle Mexikóban.