A 43 éves Mohammed Abad hatéves korában szenvedett autóbalesetet, amelynek következtében elveszítette a péniszét. Nyáron azonban egy londoni egyetem professzorai  egy 8 hüvelykes, azaz kb. 20 centiméteres, felfújható, ki- és bekapcsolható nemi szervet operáltak rá. Most pedig elveszítheti a szüzességét

Sokáig vártam erre, kiváló kezdése lesz az új évnek! A péniszem tökéletesen működik, úgyhogy meg akarom tenni. Nagyon izgulok, alig várom, hogy végre megtörténjen.

- mondta Abad, akinek a szüzességét Charlotte Rose szexmunkás veszi majd el. 

Nagy megtiszteltetés, hogy engem választott, hogy elvegyem a szüzességét. Úgy tervezzük, hogy előtte elmegyünk vacsorázni, hogy jobban megismerjük egymást, aztán két órát töltünk majd együtt. Nem kérek tőle pénzt.

- ezt már Charlotte Rose mondta, aki reméli, hogy az este jól sikerül és olyan önbizalmat tud adni a férfinak, hogy talál majd egy kedves nőt, aki mellett le tudja élni az életét. A férfi egyébként volt már házas, de a feleségének csak a nászéjszakán árulta el, hogy mi a helyzet vele. A nő egy darabig mellette állt és támogatta a műtétek során, de a házasságuk mégsem működött.