A Pornhub összesítette a 2015-ös évet, és közzétette, mely szavakra kerestek rá a legtöbben. Nem meglepő, hogy a leszbipornó áll a top helyen, az azonban eléggé meglepő, hogy sokan kerestek rá arra, hogy men eating pussy, azaz férfiak, akik puncit nyalnak. 

A Pornhubra tavaly összesen kicsivel több, mint 21 miliárd kattintás érkezett, a pornónézők nagy hányada amerikai, a fogyasztásban második a sorban az Egyesült Királyság, harmadik pedig Kanada. Magyarországról annyira kevesen néznek pornót a többi országhoz képest, hogy a top 20 országba se kerültünk be, Románia viszont igen. 

A lesbian, a teen, a step mom a három legnépszerűbb keresőszó, feltehetően összefüggésben is állnak a találatokra kiadott videókban. A legnagyobb növekedést mutató keresőszókat is kikutatta a Pornhub, a giantess (óriásnők apró férfiakkal), a celebrity sex tape (hírességek szexvideója) és a men eating pussy (férfiak puncit nyalnak) a három feltörekvő a listán.

Ez utóbbi a Pornhub szerint azzal is indokolható, hogy

egyre több nő nézhet pornót,

és valószínűleg ők keresnek rá a nyalásra. Az óriásnőket bezzeg senki nem magyarázza meg, holott.  A listára a romantic sex is felfért, annyian kerestek rá, ez se volt jellemző az elmúlt években.

Egyes nemzeteknél továbbra is a nemzeti érzelmek uralják a pornófogyasztást, Indiában az indiai nőket keresik a pornóoldalon elsősorban, a németek a német pornósokat, a franciák a francia pornósokat, az olaszok az olasz pornósokat, a brazilok a brazil pornósokat, a mexikóiak a mexikói pornósokat, az oroszok az orosz pornósokat, a japánok a japán pornósokat, a spanyolok a spanyol pornósokat. Ugyanezt teszik az argentinok, a Fülöp-szigeteken élők és a svédek is. 

A legnépszerűbb pornószínésznő továbbra is Kim Kardashian a Pornhubon, ami teljesen érthetetlen, hiszen évekkel ezelőtt került napvilágra a szexvideója, amit azóta csak az nem látott, aki nagyon el akarta kerülni.