Az új év mindig a változásról szól. Eleinte. Aztán majd alakul valahogy. Ahhoz, hogy javítsunk az életminőségünkön, nem árt magunkban is rendet tenni, tehát letörölni a nyomasztó embereket és blogokat a Facebookról és az Instagramról.

Nem kell feleslegesen az ex után sápítozni! 

Minek őt követni? Hogy naprakészek legyünk a lelki nyomorúságunk egyik fő okozójáról? Na, azt már nem! Nem kellenek a giccsbe hajló, naplementében csókolózós képek az új numerákkal, akikfele annyira sem jók, mint mi! Közös vacsi? #LÁVCSI?

kösz, nem.

De az aktuális partner exét is nyugodtan lehet törölni a radarról. Nem kell folyamatosan csekkolgatni, hogy éppen mennyire koslat a mi párunk után. Egye csak a kefét, és nézegesse ő, hogy milyen boldogok vagyunk így együtt.

Gyűlöletből követni valakit?

Annyira 2015. 

Felesleges azon élvezkedni, hogy más mit és hogyan bénázik.

Az ismerős ismerősének gyerekkori haverját, aki véletlenül ott volt egy bulin, és készült egy közös fotón, amiért bejelölt, majd

vissza KELLETT jelölni.

Őt is lehet száműzni a felesleges emberek közé.

Viszlát unalom, helló élet! 

Azok az iskolás cimbik is elsüllyedhetnek a felejtés mocsarában, akikkel az érettségi óta egy kósza félmondatot se váltott az ember. Most már nem kell nála kész tételekért kuncsorogni.

Nagyon szép a gyerek, de tartsd meg magadnak! Ügyesen eszik, alszik, beszél, fut, kakil, de kit érdekel ez a szülőkön kívül? A nagyszülőket maximum. Minek kell széttrollkodni az üzenőfalat?

Szevasztok!

Kutyások és cicások! Ti sem vagytok ám különbek! Hopsz, repült egy unlike meg egy blokkolás.

Az ember, aki az Élet iskoláján végzett summa cum laude. Jó, hogy nincs életed, valaki kitart, de nem kíváncsi rád senki! Ha megint elmész nyaralni, akkor azt már nem fogjuk látni.

A felesleges kajablogokat is lehet törölni, mert csak még éhesebb lesz tőle az ember. És mivel lehetetlen a jól fényképezett ételfotókat a valóságban is reprodukálni, pláne, ha egy félig száradt zsömle és két szelet párizsi van otthon, ezért máris a mélydepresszió szakadék felett kötéltáncolunk. Éhesen.

Ugyanezért nem kell követni a konditermek királyait és királynőit, hanem fel kell állni, meg kell mozdulni! Vagy nem. A lényeg, hogy ne csapjuk be magunkat, mert puszta képnézegetéstől még senkinek sem lett bomba alakja. Vagy elégedjünk meg az eltunyult testünkkel, vagy mozogjunk!

Via: manrepeller.com