horoszkóp
GettyImages-107362814

Nagylábúról egy utahi erdőben készülhetett leleplező felvétel

2016.02.19. 19:17

Az Utah állambeli Payson kanyonban kolbászoló alakot egy természetfotós örökítette meg. Egyes vélemények szerint a fák között bóklászó szőrös organizmus minden bizonnyal Bigfoot, vagyis Nagylábú lehetett. De az sem kizárt, hogy valaki majomjelmezbe bújva ökörködött – derül ki a Daily Mail cikkéből.

A Paranormal Review nevű YouTube-csatornára kikerült felvételen tényleg felbukkan egy két lábon járó sötét alak, ami kellő fantáziával akár Nagylábúként azonosítható, de ettől még persze lehet kamu az egész. A fotós 2015 tavaszán örökítette meg a rejtélyes jelenetet, a videót azonban csak most hozta nyilvánosságra, mert volt egy olyan sejtése, hogy hülyének fogják nézni miatta.

A felfedező félelme nem volt teljesen alaptalan. Egy csomó kommentelő vádolta meg, hogy csupán egy ügyesen megrendezett hoaxról van szó, és a leleplező felvételen igazából egy házi készítésű gorillajelmezt viselő ember törekszik rá, hogy Nagylábúnak tűnjön.

"Véleményem szerint az egy férfi kosztümben"

– osztotta meg kétségeit Darcy Stoffrege Nagylábú-szakértő.

Ezt két dologból gondolta. Először is abból, hogy az alak lábai a bokájától egészen a csípőjéig ugyanolyan vastagok, másrészt pedig abból, hogy nagyon óvatosan lépked, mintha csak bizonytalan lenne a járása.

Összeszámolni sem tudjuk, hogy mennyi jelentést kapunk igazi Nagylábúakról, akik éppolyan könnyen suhannak a fák között, mint amikor mi sétálgatunk a városban

– tette hozzá a Bigfoot Field Researchers Organization oszlopos tagja.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!