Ez nem valami hülyeség, vagy flancos pénzszórás gazdagéknál, amiért a gazdinak nem tetszett a kutyus fogsora. Ez teljesen komoly. A Michigan államban élő Molly Moore féléves kutyusának, Wesley-nek a fogait muszáj volt szabályozni, mert elég kuszán nőttek ki, ami problémákat okozott.

Amint elkezdtek kinőni a felnőtt fogai, észrevettük, hogy rosszul nőnek, emiatt pedig nem tudta rendesen becsukni a száját.

Nem játszott a játékaival és fogyni is kezdett. Ez elég aggasztó volt, úgyhogy muszáj volt tenni valamit azért, hogy fájdalom nélkül élhessen boldog kiskutya-életet

– mondta Moore, akinek apja teljesen véletlenül állat-fogászatra specializálódott, és kitalálta, hogy fogszabályzót tesz a kutya fogsorára.

Nem esztétikai okokból teszünk fel valakinek fogszabályzót, hanem azért, mert kell

– mondta az állatorvos, akinek Facebook-oldalára posztolt kutya-fogszabályzós képeit már több mint 280 ezren megosztották.

When people hear that Dr. Moore is a "doggie dentist," they immediately say things like: "What? Does he put braces on...

Közzétette: Harborfront Hospital for Animals2016. február 26.

Wesley-nek egyébként csak pár hétig kell viselnie a fogszabályzót, utána pedig remélhetőleg mindent felzabálhat és megrághat maga körül, pont úgy, mint egy rendes kölyökkutya.

(forrás: BuzzFeed)