A queensi Spa Castle fürdőbe főleg munka után járnak lazítani a férfiak és a nők, a New York Post cikke szerint ez azt jelenti, hogy a fürdő úgy néz ki, mintha pornót forgatnának: egymás hegyén hátán szexelnek az emberek. Hasonló Japánban is történt nemrégen. 

A lapnak az egyik alkalmazott beszélt arról, mi folyik a fürdőben, állítólag rengeteg a meztelen nő, akik egymással is elég jól elszórakoznak. 

Nagy a baj a vendégekkel, akik a medencében szexelnek, és a menedzsment nem tudja, hogyan kezelje a problémát. Gyakorlatilag minden nap párokat kapnak azon, hogy a kinti és a benti medencében szexelnek. Azt hiszik, hogy titkolózva csinálják, de nem. Amikor látod, hogy valaki valakin öltáncol le és fel, és a víz nem mozdul, akkor tudod, hogy mi történik" – panaszkodta a személyzet egyik tagja. 

A lap azt is írja, hogy az egyik szemtanú szerint az egész fürdő hangulata olyan, mint valami középiskolai buli, ami orgiába fulladt. Az egész kültéri medencében mindenhol dugtak. És nemcsak heteroszexuális párok, hanem a melegek is a gőzben – állítják. Összefoglalva, erekcióval mászkáló férfiak, a víz alá le  és felbukó női fejek, leszbiző csajok, és egymást morzsinkáló férfiak lepik el a fürdőt. A hír hallatán azért felmerül az a kérdés is, hogy mi van, ha valakinek komoly piaci érdeke fűződik ahhoz, hogy ilyen hírekkel kürtölje teli a netet, de úgy tűnik, hogy a pletykák igazak lehetnek.

A fürdő körüli botrányt jelenleg kivizsgálják, annál is inkább, mivel az ennyire bátran szexelő emberek egészségére komoly kockázatot jelenthet a laza viselkedés. Az Egészségügyi Minisztérium emberei többször is ellenőrizték már a fürdőt, ha kell, be is záratják a helyet, amíg tisztázzák a szabálysértéseket, törvénysértő magatartást. 

A fürdő elég exkluzív, összesen 21 medencével és 10 féle szaunával várják a látogatókat, ez New York város legnagyobb fürdője, 2015-ben körülbelül 300 000 ember fordult meg ott, ami nagyjából 20 millió dollárost forgalmat jelent.