A TheDebrief egyik szerzője arra adta a fejét, hogy kipróbálja azt a szexport, amit Gwyneth Paltrow is nagyon ajánlgatott. A Sex Dust nevű libidónövelő szert egy Los Angeles-i cég gyártja, a Moon Juice, a cég oldalán azt írják a termékhez, hogy ősi elixír, ami felkorbácsolja a vágyakat, és pont oda tereli a szexuális életerőt, ahova kell. Hogy ezzel a libidónövelő izével a szexuális vágyakat holisztikusan közelítheti meg a kedves vásárló, hogy csak forró vagy hideg italhoz kell adni pár kiskanálnyit ebből, és működik. Minden alkotóeleme elvileg természetes anyag, van benne kakaó és stevia is. Hatvan dollárba (16 848 Ft) kerül.

Első nap

„Első benyomás? Úgy néz ki, mint az instant kakaópor – mint egy rossz Nesquik. Egy teáskanálnyit hozzáadtam egy pohár meleg tejhez, megkevertem, és megkóstoltam. Hmmm. Nem, egyáltalán nem kakaó. Ez sokkal keserűbb" – kezdi a naplóját ezekkel a mondatokkal, és hozzáteszi, hogy nem lett a portól keményebb. Ő maga se tudja, hogy mit várt, hogy Pinocchio orrához hasonlóan megnő vajon a farka, vagy mi? 

Második nap

„Ha meghívsz magadhoz valakit, hogy kipróbáljátok a szextonikot, talán jobb, ha nem esztek előtte egy igazán csípős pizzát, mert a chili és a szex pont annyira jó együtt, mint a medvék és a sajtok, soha, semmilyen épeszű ember nem keveri a kettőt. Engem kivéve. A dupla adag szexpor háborgott a gyomromban, közben a farkam nyugodt volt, és szex helyett  együtt néztük a Trónok harcát. Szexi." 

Harmadik nap

„Ahelyett, hogy magamba tömtem volna a port, úgy döntöttem, hogy felfedezem a furcsa kis koktél mögött rejlő tudományt. A szexpor azt ígéri, hogy segíti a vér áramlását a megfelelő helyeken, de hogy is csinálja ezt pontosan?" – írja. Az összetevőkre feltehetően az interneten keresett rá, így azt is leírja, hogy a Shilajit az agyat stimulálja, a maca a hormonszintre van hatással, a Ho Shu Wu az úgynevezett hosszú élet gyógynövénye, mert segíti a vérképzést, és az állóképességet javítja. A porban van még püspöksüveg, ami növeli a nitrogén-oxid szintet, ami az izmok ellazulására van hatással. Az internet szerint ez a szer jó hatással van a szexuális életre. 

Negyedik nap

„Lehet, hogy a vegyületek végre azt csinálják, amit kell nekik?" – a negyedik napon végre egy délutáni szexben mutatkozott meg a szexpor hatása.

Kicsit olyan, mint a Csillagok háborúja – amikor Luke az Erőt használja, hogy felrobbantsa a Halálcsillagot –, így érzem magam a szexportól. Mintha minden a megfelelő helyre került volna, és nincs szükségem irányításra."

Ötödik nap

„Áldom az Urat, hogy Gwyneth Paltrow életmódtanácsait követtem. Köszönöm Sex Dust. Köszönöm."

Hatodik nap

„Houston, akadt egy kis probléma. Számos emailt írtam arról, hogy 'ágyhoz vagyok kötve, a Horny Goat Weed (püspökserleg) hatása alatt állok, küldjetek segítséget', de még senki nem küldött. A priapizmus félelmében élek" – írja a hatodik napon, a tesztalany ugyanis kicsit rácsúszott a szexporra, ami miatt végtelen ideig tartó merevedést produkált.  

Hetedik nap

„Szexpor. Túl vagyok rajtad. A szex lehet szórakoztató és játékos, de nem kellene, hogy valamitől függővé váljon. Az első alkalommal, amikor használtam a port, kaptam egy lökést, ez kétségtelen. {...} Mit tanultam? Hogy a por nem helyettesíti a valódi vágyat."

Azt is leírja tanulságként, hogy a legnagyobb libidónövelő ott van az ágy másik oldalán, és hogy hébe-hóba ugyan ki lehet próbálni a libidónövelőket, de állandóan nem szabad.