A 44 éves Mohammed Abad élesben tesztelhette a bionikus műpéniszét. A férfi hat éves volt, mikor autóbalesetet szenvedett és elvesztette a péniszét. 2015 nyarán azonban egy nagyjából 20 centis felfújható, ki- és bekapcsolható nemi szervet operáltak rá és azóta arra készül, hogy elveszti a szüzességét Charlotte Rose szexmunkással. 

A Mirror arról számolt be, hogy megtörtént a légyott, ami Abad szerint nagyszerűen sikerült attól függetlenül, hogy még tanuló. A páros Londonban találkozott és együtt töltöttek néhány napot, hogy jobban megismerjék egymást, mielőtt megtörténik az aktus. , ami ráadásul majdnem el is maradt, ugyanis meghibásodott Abad pénisze.

"Húsz éve erre a pillantra vártam, az az egy nap már igazán nem számított" - mesélte a férfi. A következő éjszaka már minden remekül működött. "Mikor Charlotte meglátta a bionikus péniszemet, néma maradt, ami miatt egy kicsit megijedtem, de aztán azt mondta, hogy lenyűgöző. Jó hallani, ha egy hölgy ezt mondja rád. Az aktus után csak feküdtem ott nagy mosollyal az arcomon" - avatta be az olvasókat a részletekbe a 44 éves férfi. 

"Nagy megtiszteltetés, hogy engem választott, hiszen az első alkalmat sosem felejti el az ember. Nem akartam, hogy feszült legyen, ezért sokat nevettünk közben. Végül egy és háromnegyed órán keresztül bírta. Lenyűgöző" - mondta a szexmunkás, aki egyébként óránként 160 fontot szokott felszámolni a szolgáltatásaiért, de most ingyen segített a férfinak. Abad most randizni kezd, nagy vágya, hogy apa lehessen, amire meg is van az esélye a doktorok szerint, ugyanis a heréi jól működnek és a spermaszáma is megfelelő.