horoszkóp

1974-ben tűnt el, most előkerült

2016.03.25. 12:50

Nagyon korán lett anya, nem bírta a nyomást – ezért hagyta hátra családját a 28 éves, háromgyerekes Lula Ann Gillespie-Miller. Ez még 1974-ben történt Indianában, utoljára 1975-ben hallottak felőle, azóta eltűntként tartották nyilván. Most azonban előkerült, mint kiderült, álnéven él Texasban – írja a Kfor.com.

Egy indianai nyomozó, Scott Jarvis 2014 januárjában vette a kezébe a jó régi ügyet, miután egy eltűnt/elhunyt, azonosítatlan emberekkel foglalkozó oldal, a Doe Network kapcsolatba lépett a rendőrséggel. Azt állították, felvették a kapcsolatot Gillespie-Miller családjával, akik azt mondták, lányuk utoljára 1975-ben írt nekik  Richmondból. 

 A nyomozó átnézte a richmondi rendőrség adatbázisát, ahol rábukkant egy 1975-ös esetre, melyben a holttestet a mai napig nem sikerült azonosítani. Az elhunyt nőt jelöletlen sírba temették. 

2014 decemberében a testet exhumálták, és DNS-vizsgálatot végeztek rajta. Mint kiderült, nem Lula Ann Gillespie-Miller testét rejtette a sír. Jarvis nyomozó ezután kicsit jobban ráment a sztorira, és nyomokat talált, melyek szerint a nő talán Tennessee-ben, majd Texasban élt, így eljutott egy texasi kisvárosba, ahol rábukkant az eltűnt asszonyra. A most 69 éves nő bevallotta, hogy valóban ő a keresett személy. Mivel semmilyen bűncselekményt nem követett el, álnevét a rendőrség nem közölte. 

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!