Bemászott a markolós játékgépbe egy kisfiú, és elcsaklizott egy halom plüsst – az eset John's Incredible Pizza Co étteremben történt Los Angelesben, kedden. A jelenetről egy szemtanú, Alyssa Billotti posztolt egy képet a Twitterre. 

A kisfiú azért mászott fel a gépre, hogy más gyerekeknek szerezze meg a plüssjátékokat, ahogy megkaparintotta azokat, a körülötte álló gyerekek közt osztogatta. 

„Csak egy gyerek, de a szülei nem segítettek neki megtanítani, mi a rossz és mi a jó" – mondta Billotti a Los Angeles-i CBC-nek. A nő azt is hozzátette, hogy a kisfiú körülbelül 8 éves lehet, a szülőket nem látta, hogy rászóltak volna a gyerekre, ellenben vicces találták az egészet. A plüssállatokat aztán a pizzéria menedzsere elvette a gyerekektől, és visszatette a helyükre, a gépbe, így a történet szomorú véget ért. 

Az eset megosztotta a közönséget. Van olyan, aki szerint a kisfiú napjaink Robin Hoodja, és van, aki arra kíváncsi, hogyan élhetnek a szülők, egy harmadik ember pedig úgy vélekedik, hogy szomorú, hogy a szülők ezt csak viccesnek tartották, és ezzel adták a lovat a gyerek alá. A plüss markoló játékgép pénzzel működik, így ha nagyon akarna balhézni a pizzéria, akár meg is tehetnék: bármilyen cuki is a sztori, lopás történt.

De hát valljuk be, gyerekként sokan zsákmányoltak ezt-azt mindenhonnan, boltokból csokikat, trafikokból rágókat. A mostani gyerekek sem másabbak.