Egy ausztrál pornósztár, Lana Jade a Daily Mailnek mesélte el, milyen pornósnak lenni, mivel jár a szakmája, és egyáltalán miért választotta a szexipart. A téma persze nem új, de kimeríthetetlen. Még mindig sokak számára izgalmas lehet, mivel jár a pornóipar, hogyan néz ki egy pornós átlagos napja.

A 25 éves lány iskolázott, saját magát kifejezetten intelligensnek tartja, és nem kényszerből dug kamerák előtt. 
 

Első körben Lana Jade mesélt egy kicsit az amerikai/európai és az ausztrál piac különbségeiről. Utóbbi kevésbé durva, közel sem kell olyan perverz, kemény jeleneteket vállalni, mint Amerikában. A kink.com köszönő viszonyban sincs Jade filmjeivel. Főleg a hazai piacnak készülnek az ausztrál pornók, így nagy valószínűséggel nehezebb belebotlani egy ismertebb oldalon. Ettől még a meló ugyanaz, csak a pénz nem. Talán megdöbbentő, hogy ahogy a legtöbben az országban, úgy Lana Jade is részmunkaidőben csinálja. 

Ausztráliában nem lehet megélni a pornóból. 

A napi rutinja pedig a következő: ébredés, zuhany, kondi, válasz egy rakás emailre, forgatás, szex különböző férfiakkal. De Lana Jade aligha tudna megélni Sydney-ben a pornóból, másodállásban escortozik, abban van a nagy pénz.

Azon kívül, hogy ezek szerint pang az ausztrál pornóipar, nem képes túl sok jelentkezőt eltartani, semmi másban nem különbözik a többi országtól. Ugyanúgy friss teszttel kell a forgatásokra menni, előre kell egyeztetni, ki mit vállal be. Lana Jade az elmúlt hónapok legnagyobb pornós botrányára is reagált. A James Deent ért szexuális erőszakkal kapcsolatos vádak  miatt központi téma, hogy mennyire gyakori eset a forgatásokon a zaklatás. Jade elmondta, hogy rengetegszer találkozott már azzal az általános véleménnyel, hogy az áldozat a hibás. 

El sem tudom mondani, hányszor hallottam már, hogy 'te hozod magad ilyen helyzetbe'. Az, hogy a szexiparban dolgozom még senkit sem jogosít fel arra, hogy erőszakoskodjon velem. 

Lana Jade-et egyáltalán nem érdekli, mit mondanak mások, boldoggá teszi az, amit csinál, nem kényszerből pornózik. 

Nem érdekel, mit mondanak. Ha valaki azért ítél el, mert szeretem a munkám, és nem kell 50 órát melóznom egy héten, az az ő problémájuk, nem az enyém. 

 Itt a hölgy Twittere, minden hasznos infót megtalál Lana Jade-ről.