A 31 éves Kat Berry 2015. október 17-én esett áldozatul egy olyan férfinak, akivel az ausztrál Plenty of Fish oldalon ismerkedett meg. Elmentek randizni, majd a vacsora után felmentek a Victoriában élő nő lakására, ahol a férfi megtámadta, és brutálisan megerőszakolta.

Traumáját Facebook profilján osztotta meg, azért csak most, mert a történet április elején ért igazán szomorú véget.

A férfi, aki - mint később kiderült - álnéven volt fent az oldalon, akkor vált agresszívvé, amikor Berry szerette volna befejezni az estét, mivel úgy érezte, túl sokat ivott. Az erőszak annyira brutális volt, hogy az a pár fotó is sokkoló, amit a nő feltett az oldalára. Pedig, mint írja, ezeken sok sérülés - például a külső-belső nemi szervein, a mellein és más testrészein - nem is látszik.

Bár támadója az eset után azonnal letörölte profilját a randioldalról, és telefonszámot is váltott, pár hónappal később két másik nőt is megtámadott, akik már képesek voltak használható nyomokat adni a rendőröknek, így végül letartóztatták.

Ám hiába a nők vallomása, az azóta Queenslandbe költözött üzletembert, aki a "társadalom megbecsült tagja" a bíróság felmentette. A nevét sem hozták nyilvánosságra, így Berry valószínűleg soha nem kap elégtételt, sőt, azt sem fogja megtudni, ki is valójában a támadója.

Ekkor határozta el, hogy megosztja a történetét, hogy ha már igazságszolgáltatást hiába remél, legalább felhívja a többi nő figyelmét az online ismerkedés veszélyeire.