A Pornhub saját statisztikája szerint a pornóoldalt használók 25 %-a nő. A nők pornófogyasztási szokása nem sokban tér el a férfiakétól, a keresések és az oldalon töltött idő is hasonló a két nemnél, de nem ugyanaz.

Átlagosan 8 perc 35 másodpercet nézik a magyar nők a pornóoldalt

A Pornhub megnézte, mennyi időt töltenek a nők a pornóoldalon, ha már odatévedtek. A kapott perc egyszeri időtartamot jelent, tehát azt, hogy bármikor, amikor megnyitja valaki az oldalt, mennyi ideig nézi azt. A magyar nők átlagosan 8 perc 35 másodpercig lógnak az oldalon, ennyi idő, amíg kikeresik és megnézik a számukra érdekes pornóvideót. Ez az idő a férfiaknál világviszonylatban átlagosan 9 perc 20 másodperc – a magyar nők gyorsabban végeznek ezzel, mint a férfiak nagy átlagban.

A nők is a leszbipornót keresik 

A Pornhub adatai szerint világviszonylatban nézve a legtöbbet keresett kifejezés a pornóoldalon a lesbian, azaz a leszbikus. Ezt a kifejezést a Pornhubon a magyar nők is bepötyögik az oldal keresőjébe. A második az anál, harmadik pedig az arab pornó – bár a világtérképen bemutatott keresőszavak szerint ezt a kifejezést szinte csak Líbiában keresik. 

A pornóoldalt használó nők évek óta a leszbipornóra kattintanak a legtöbbet, a pornóvideó oldal 2014-es statisztikái szerint is a lesbian kifejezés állt a legnépszerűbb keresőszavak listájának élén.