A BuzzFeed szerint a kínzó szomjúságtól gyötrődő Cody Morris kedden két barátjával állt be egy arkansasi meki kiadóablakához, hogy egy-egy pohár vizet kérjenek. Meg is kapták, de aztán bementek az étterembe, kiöntötték a vizet, majd önmagukat kiszolgálva üdítővel töltötték meg poharaikat. Ebből csinos kis balhé keveredett.

A balhé abból adódott, hogy az üdítőlopást a meki alkalmazottai is látták, ezért kérdőre vonták őket. Miközben cimborái nagyban vitatkoztak, Cody Morris a lehetőséget megragadva kinyargalt az autójához, és bepattant a volán mögé. Ketten ugyan beálltak mögé, hogy ne tudjon meglépni, de ezzel csak annyit értek el, hogy elsodorta egyiküket.

Egy másik bátor dolgozó az ablakon keresztül próbálta kihalászni a slusszkulcsát, mire Cody Morris megütötte őt. A férfinak végül sikerült olajra lépnie, de a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A mekis kalandért elég nagy árat fizetett. Mivel fizikai erőt alkalmazott a dolgozókkal szemben, rablás miatt indult ellene eljárás, és 2500 dolláros óvadékot (kb. 700 ezer forintos) szabtak ki rá.