Az erotikus masszázs lényege a happy end, tehát a masszőr nemcsak, hogy átmasszírozza a fizető vendég hátát, hanem annak nemi szervét is kézbe veszi. A masszázsnak álcázott kézimunka teljesen egyértelmű, hogy megcsalásnak számít, de mi a helyzet abban az esetben, ha nő kapja a masszázst, és megmasszírozzák a melleit? És mi van akkor ha a masszőrnő topless vagy meztelenül masszíroz a nemi szervek megérintése nélkül? Az megcsalásnak számít? –tette fel a kérdést valaki a Redditen.

A fórumoldal kifogyhatatlan a kérdésekből, és ahogyan az általában lenni szokott, vannak köztük hasznos és kevésbé hasznos kérdések. A megcsalással kapcsolatos kérdésekből sosem elég: ez az a téma, ami a leginkább megosztja a világot. Mi számít megcsalásnak? Többnyire szubjektív a válasz erre, és biztos, hogy a válaszok nemek szerint is különböznek. A férfiak vajon képesek megbocsátani egy csókot mással, vagy egy ölelést? A nők képesek megbocsátani, ha kiderül, hogy a partnerük kurvázik, erotikus masszőrhöz jár vagy pornót néz szabadidejében?

A Redditen feltett kérdésre a válaszok szintén nagyon eltérőek. A fórumozók egy része arról ír, hogy amíg az intim testrészeket nem érinti meg a masszőrnő, az nem számít megcsalásnak. Egy részük szerint pedig minden azon múlik, hogy az érintés szexuális célú vagy sem. 

Az egyetlen mérőeszköze a megcsalásnak az, ami már a partnernek nem fér bele. 

 Ha a partner tud az erotikus masszázsról, a harmadikkal való szexről, csókról, beleegyezett, jóváhagyta mindezt, akkor nem számít megcsalásnak. Akkor se, ha mégis rosszul esik neki, és elhamarkodottan mondott rá igent. De ha például a partner beleegyezésével jár valaki erotikus masszázsra, ahol a masszőrnővel csókolózik is, és nemcsak a kézimunkázásról szól a félóra, akkor az már megcsalásnak minősülhet. 

Értelemszerűen, ha egy nőnek a melleit is megmasszírozzák a masszázson, akkor számít megcsalásnak, ha a partnernek ez rosszul esik. Illetve, ha valóban szexuális élmény volt a célja a mellek masszírozásának.