Szegény cica azért fest úgy, mintha valami egészen váratlan dolgot látna, mert vízfejűségben szenved. A Daily Mail szerint korábbi gazdája négy hetesen magára hagyta, de egy állatorvosi ápoló rátalált, és annyira megesett rajta a szíve, hogy egyből befogadta. A szakemberek akkor azt mondták, a fél éves kort sem fogja megélni, de az orosz kék macska alaposan rácáfolt a várakozásokra, nemrég ünnepelte negyedik születésnapját.

Mum can't type a caption, she's too busy laughing.. ****

Kevin (@theadventuresofkev) által közzétett fénykép,

Jelenlegi gazdija, Tailah a LoveMeow macskás weboldalnak adott betekintést a macska különleges életébe. Elmondása szerint Kevin részben vak és süket, ráadásul eléggé hangyás, számára mégis ő a legvidámabb, legviccesebb a világon.

Figyelmeztettek, hogy hat hónapig sem húzza majd, és nem fog ragaszkodni hozzám. Azt mondtam magamnak, még ha el is távozik, minden szeretetet megadok neki, amit csak tudok

Tailah gondoskodása megtette hatását, Kevin a nem túl rózsás esélyekkel dacolva életben maradt, és manapság virgoncabb, mint valaha.

"Ha találkoznál ezzel a kis szőrcsomóval, azt látnád, amit mi látunk. Egy vicces, boldog, bolondos és szerethető kiscicát."

ITS MY 3RD BIRTHDAY TODAY!!!!!! *************

Kevin (@theadventuresofkev) által közzétett fénykép,

Kevin betegsége nem csak kidülledő szemeiben mutatkozik meg. Állapotából kifolyólag kénytelen lemondani az olyan hétköznapi macska-örömökről, mint például a játék a szabadban, vagy egy tisztességes felfedezőút. Gazdája ezért egy pázsittal felturbózott kuckót épített neki, amit telepakolt játékokkal.

Do you guys like my cubby house?! If I'm in a nice mood, sometimes I will let my big brother Kirby play in it too **

Kevin (@theadventuresofkev) által közzétett fénykép,

Amennyiben a jövőben sem szeretne lemaradni Kevin kalandjairól, azt ajánljuk, hogy kövesse be Instagramon, ahol már több mint 11 ezer ember tette meg ugyanezt.