Egy Willow nevű keverék kutya a floridai Tarpon Springs városában lógott meg otthonról. A helyi rendőrök találtak rá, de nem tudták azonosítani, ezért kreatív módon igyekeztek felkutatni a gazdáját. Az egyébként süket szökevényt bevitték a kapitányságra, ahol szimbolikusan rabosították: ujj mancslenyomtatot vettek róla, majd egy egyenruhás tartotta oda az ilyenkor megszokott háttér elé, hogy megörökítsék. A magas cukiságfaktorral bíró fotókat ezután a Facebookon tették közzé.

Willow nem volt hajlandó elmondani a rendőrtiszteknek, hogy hol él, ezért bevittük a rendőrkapitányságra, rabosítottuk és lefotóztuk. Nagyon együttműködően viselkedett, valószínűleg ő volt a legbarátságosabb fogoly, aki valaha is az őrizetünkbe került

– viccelődtek a posztban.

A rendőrség akciója nem maradt eredmény nélkül, valaki felismerte az ebet a képeket, és szólt a gazdájának. Az asszony, Amy Scarlett azt mondta, hogy Willow a kerítésen átugorva lépett meg, de tanult a leckéből, ezért többé nem fog előfordulni.

"Remélhetőleg, ez volt az utolsó kihágása. Igazán hálásak vagyunk mindenkinek, hogy vigyáztak rá."

– kommentelte a poszthoz az asszony, aki egy nagy halom fánkkal megpakolva ment el a kapitányságra, hogy kifejezze köszönetét az egyenruhásoknak. 

Via Daily Mail