16 nap tömör gyönyör, akár így is jellemezhetnénk az olimpiát a sportolók szemszögéből. Persze elsősorban az érmekért, és bizonyításért mennek, mi viszont nem mehetünk el amellett, hogy mivel töltik, vagy tudják tölteni idejüket a felkészülés-versenyzés előtt, vagy után. 

Sokak életének legnagyobb megmérettetése ez. Rengeteg feszültség, és stressz van bennük: le kell győzzék magukat és másokat is. A kanosságot, a szexuális frusztrációt is, mely mocsok egy dolog, pláne ha valami nagy helyzet előtt állunk. Ez a többezer tehetséges, magas állóképességű és kvalitású ember ilyenkor egy óriási faluban van összezárva.

Tökéletesebbnél tökéletesebb férfi és női fenekek, testek kerülnek egymás célkeresztjébe,

és bizony, valahogy, és valahol csak leesik az a bugyi, lecsúszik a gatya. 

Rióban idén a legnagyobb figyelem a védekezésre terelődött, ugyanis minden eddigi rekordot megdöntő 450 ezer kondomot helyeztek ki az olimpiai falu kantinjaiba, öltözőibe, elérhető helyeire - automatákban, ingyen. Ez 42 darab/fő, vagyis az olimpia alatt napi két menet.

A történelem során amúgy először Szöulban, 1988-ban kaptak az olimpikonok ingyengumit, akkor 8500 darab állt rendelkezésükre, később Barcelonában már 90 ezer, a rekordot pedig az előző helyszín, London állította be 150 000 darabbal. Egy amerikai atléta most Rióban azt mondta: „450 000? Az talán elég lesz...”.  De vajon a sportolók létszáma, vagy étvágya indokolja a folyamatos emelést? Az utóbbi, Szöul óta nem változott jelentősen a résztvevők létszáma: 9-11 ezer fő között mozog.

A szex igenis, pozitív hatással van a sportteljesítményre, bár ez közvetlenül nem kimutatható. Azonban a szakemberek is egyetértenek abban, hogy a szexuális frusztráció kicsit agresszívvé tesz, és ha ezt egy-két menettel levezetik, az mindennél hasznosabb. A felejthetetlen perceken kívül a szex egy kis ego boost, stresszcsökkentő hatású, élvezetes figyelemelterelés mindenről, és tesztoszteron szint növekedést eredményez mind a férfiaknál és nőknél is. Na meg jobb, mint ha innának, vagy dohányoznának. 

Nem arról beszélünk, hogy a feleségeddel/férjeddel, barátoddal/barátnőddel szexelsz, hanem vadidegenekkel, akik más kultúrából jönnek, lehet, hogy még közös nyelvet sem beszéltek…

na ez kimaxolja az izgalmakat.

Míg a londoni játékokon 2012-ben a közvetlen csoportos orgia volt a menő, idén Tinder lázban égnek az olimpikonok, és visszafogottabban keresgélik egymást. Pár híres sportolóról már tele is az internet Tinderes profilfotókkal, képernyőmentésekkel - de egyelőre tesznek rá. Feltételezhetően nem azért pakolják fel az appot arra a húsz napra, hogy életük netovábbját, párját találják meg - a pajzán hancúrkodás bizony így szép, rózsaszínmasnis ajándékcsomagban érkezik.

A másik kedvenc: meki

Utóbbiról nem is kell sokat beszélnünk, beszélnek helyettünk a képek: az olimpia hivatalos menzabeszállítója idén a McDonald’s volt, sikere pedig nem maradt el. A faluban elhelyezkedő mobil kajaállomás messziről alázta az Oktogon és a Blaha éjszakai műszakát, itt a forgalom a Black Friday-t idézte minden percben.

Érdekesen passzol az egészséges életmód a meki menüvel, de mit nekik ellentmondás, ingyen volt, így fogyott is, az olimpia egész ideje alatt. Mondjuk eléggé érthetetlen, minek küzd a szálkásítással, ha utána betol pár sültkrumplit, meg sajtbureszt:

Vagy lehet, hogy ez már az reggeli szégyenséta utáni mekizés?

Thought athletes were supposed to eat healthy * #longestlineever #mcdonalds

Stephanie D-Lovell (@stephsailinglca) által közzétett fénykép,

És akkor most tessenek szavazni, az okfejtések záródnak.

Szex, vagy meki?