Ahogy a modern technológia fejlődik, úgy kerül fel az internetre egyre több kép és videó olyan emberekről, akik egy-egy kábítószer által kiváltott mámorban úsznak. Most egy amerikai férfi kezdett élő streamelésbe, miután a videón is látható lány - valószínűleg a barátnője - szüleit heroinmámorban találták. A videó félelmetes, és felkavaró,

a nő és férfi totál kába,

az édesanya pupillája tág, nem reagál a külvilágból ért ingerekre; a férfi remegve fekszik el a földön, fogja a fejét, és iszonyatos mértékben izzad.

Egyelőre nem tudták megállapítani, hogy kik szerepelnek a videón, esetleg hol élhetnek, mert amilyen váratlanul kezdődött a közvetítés, olyan váratlanul véget is ért. 

Nem az első eset

Nem egészen egy hónapja az Ohioi Liverpool rendőrsége egy képsorozatot tett közzé olyan szülőkről, akik

autójukban adagolták túl magukat, miközben 4 éves gyerekük a hátsó ülésen ült,

becsatolt övekkel. A rendőrség azt mondta, hogy most már muszáj volt lépniük egy ilyen erős fotósorozattal, mert elképzelhetetlen mértékben nő a drogfogyasztók száma abban a térségben, és rá kell döbbenteni az embereket arra, hogy nem csak a saját, hanem mások életével is játszanak.

A harmadik jól dokumentált eset pedig még a nyáron történt: egy idős drogfüggő házaspár otthonában lőtte be magát, majd amikor beütött az anyag, úgy gondolták

a szabadban kell érezni a jót,

és kimentek a tűző napra. Nem volt okos ötlet, valaki ugyanis a Facebook Live funkciójával közvetítette ahogy fényes nappal kifeküdtek a nyílt utcára. 

via DailyMail