Daniel Olsennek semmi köze az Olsen ikrekhez - Magyarországhoz és a magyar nyelvhez annál is inkább. Az amerikai srác hazánkban volt egy vallási misszión, megismerkedett az országgal, és egy lánnyal is - mindkettőbe beleszeretett, így elhatározta, megtanul magyarul.

Sokan azt mondják nehéz nyelv a magyar - ő erre rácáfol. Úgy ragoz, olyan folyékonyan fonja a mondatokat, hogy bárki megirigyelné!

A középiskola elvégzése után 19 évesen úgy gondolta, egy mormon missziót vállal - országunkat nem ő választotta, csak kapott egy levelet, amiben Magyarország állt úticélként. Így fogta magát, ideköltözött, és két évet töltött itt - lakott Székesfehérváron, Budapesten és Sopronban, de járt Nagykanizsán, Békéscsabán, Nyíregyházán és 

Szegeden is voltam, Szögöd, haha

szóval tényleg megismerte az országot, a népszokásokat. És a nyelvet is: úgy volt vele, kicsit muszáj tanulnia, mert nem mindenki beszél itthon angolul, és valahogy ki kellett fejeznie magát.

A videói alapján jól sikerült a nyelvtanulás, ebben segített neki Anna is, akivel még a missziója alatt randizott. Ő most a felesége, 2 éve házasodtak össze Hawaii-n, akkor épp ott éltek Daniel Olsen szülei, akinek édesapja amerikai, édesasnyja perui származású. A fiatal párnak született egy közös gyermeke azóta, Olivér, aki ugyancsak feltűnik a vlogokban amit a YouTubera töltenek fel rendszeresen, itt nézhet belőle még többet. És csodálkozhat, hogy 

ez az amerikai srác magyarul beszél!