Lehet, hogy Bridget Jones még álmában sem gondolta volna, hogy amikor a miniubik és a curry felett meglátta Mark Darcy pulcsiját, egyszer ő lesz az igazi. Aztán tessék, az anyukától kapott rénszarvasos pulóver kiütéssel győzött, és a rondábbnál rondább darabok reneszánszukat élik. 

Ha Amazonon vagy Aliexpressen, Ebayen rákeresünk a karácsonyi pulóverekre, csak úgy ömlik a műszál és a rénszarvast sütögető télapó. Miki inkább hagyta a fenébe az ajándékokat, és a vérfagyasztó hidegben tüzet rakott, és nyársra húzta az egyik barátját. Talán pont Rudolfot forgatja.

Ha önben is felmerült, hogy megrendelné, ne aggódjon. Elég csak annyit mondanunk, hogy ma a szerkesztőségben két szuper pulcsi is szembe jött, tele giccsel és mézeskaláccsal, szóval nincs egyedül. Ez egy klub. Bárcsak minden pizza csillámot szórna novembertől decemberig, az lenne az igazi aranyélet. 

Hogy belássa, nem csak mi vagyunk oda a ronda pulcsiktól, jöjjenek a leghíresebb, példák. Mark Darcyt a Bridget Jones-ból már kilőttük, következzen egy klasszikus. Annyiból csalás, hogy a Télapu című film lényege, hogy Tim Allen, a karrierista, elvált apuka lesz egyszer csak a Mikulás. Nem akarja, de belenyugszik, és örömmel vesz pirosat magára. 

Az Így jártam anyátokkal páros szettje Inkább túlzás, de muszáj idetennünk, elvégre a rénszarvas feneke Lilyn, a feje meg Marshallon van. 

Ha a Karácsony mindenáron című 2006-os nincs is meg, ettől még Matthew Broderick és Kristin Davis családi pulcsija megérdemli, hogy itt legyen.

Ja, és ne felejtsük el Beyoncé tavaly decemberi szerelését. Ő az igazi karácsonyfa, girlanddal, díszekkel.