Fogva tartotta, szexuálisan bántalmazta, majd pisztollyal fenyegette feleségét otthonukban egy missouri férfi. A nőnek végül egy UPS csomagkihordó futár segített, aki az átvett csomagon felfigyelt a segélykérő írásra: "Hívd a 911-et"!

A futár azonnal értesítette is a rendőröket, akik kiszabadították az asszonyt, a férjet pedig őrizetbe vették, írja a Jezebel.

Az eset a Missouri Állambeli Robertsville-ben történt. A 33 éves James Tyler Jordan a bírósági dokumentumok szerint nem engedte, hogy felesége elmenjen otthonról, többször megverte és szexuálisan is bántalmazta. A nő a rendőröknek elmondta, hogy Jordan egy pisztolyt tartott a fejéhez és azzal fenyegette, hogy megöli, majd magával is végez. 

Ekkor jött a UPS sofőr!

Aki a menetrend szerinti fuvarja miatt állt meg a család házánál. Míg a vezetővel beszélgettek, a férj állítólag egy fegyvert szorított az asszony hátához. A nőnek valahogy mégis sikerült a segélykérést a csomagra ráírnia. 

Arról már a Washington Post számol be, hogy Jordan először nem volt együttműködő, és nem engedte be a rendőröket, akik ellenőrizni akarták a bejelentést. Ezért kommandósokat küldtek a helyszínre, ekkor a férfi már megadta magát. A lap azt is írja, hogy Jordant korábban már egyszer letartóztatták erőszakos viselkedésért.

Ráadásul derült, hogy mindeközben egy hároméves gyerek is volt a házban,

aki 15 órája volt bezárva a hálószobába étel és víz nélkül. 

Természetesen a UPS nagyon büszke munkatársára, akinek sikerült megelőznie egy komolyabb tragédiát.

Hálásak vagyunk a több mint egy évtizedes szolgálatáért és hogy cselekedett, amikor látta, hogy az ügyél bajban van. A sofőrünk nagyon jól ismeri az útjait és fel van készülve arra, hogy felismerje, ha a környezetében valaki segítségre szorul. 

- nyilatkozta a cég képviselője.