A Texasban élő Nate Gasser kétség kívül kiaknázta a házában felszerelt rejtett kamerákban rejlő lehetőségeket. Nem elég, hogy a segítségükkel kifigyelte, ahogy épp kirabolják az otthonát, de a rendőrök el is kapták a fickót. 

Ezzel nyilván nem ér véget a sztori, sőt, inkább csak most kezdődik. 

Gasser 2016. december 7-én arra lett figyelmes, hogy az otthoni riasztóját valahogy kiiktatták (ahogy utólag kiderült, a tolvaj úr volt az, aki egy kalapáccsal zúzta szét az egészet).

Ekkor sebtiben megtekintette a videófelvételeket, amiken látszott, hogy a betolakodó férfi a szekrényekben túr és a nyári ruhák között válogat leleményesen. A tulaj azonnal felhívta a rendőrséget, hogy menjenek ki a házához, és tegyenek valamit az ügyben. 

Kimentek, és elkapták. Vége. Lenne, ha Gasser nem érezte volna úgy, hogy ebben a történetben még bőven van potenciál. Ahogy újra és újra végignézte a felvételeket, egyszerűen nem bírta tovább, és olyan furulyazenét rittyentett alá, amitől kettéáll az ember füle. Minden szempontból. Van itt Rocky, Mission Impossible és természetesen Zsaruk is. Íme: 

Forrás: Daily Mail