Most végre megtudhatja ön is, mennyire iszonyú nehéz a celebek élete. Folyton szépnek kell lenniük, nem öregedhetnek egy percet sem, és az sem árt, ha nagyobb és formásabb a mellük, fenekük, könyékhajlatuk, mint az átlagembernek. Persze az átlagember is tehet mindezért, de nem árt előre felkészülni a dologra. Meg is mutatjuk, mire képes az ember 

csupán azért, hogy szép legyen. 

Csak hogy világos legyen: nem a Westend aluljárójában kapható sminkkészlet segít ezen a problémakörön, sokkal inkább a plasztikai műtétek, amelyeket most szépen egyesével, videóval mutatunk be önnek. Így legalább tudni fogja, mit kellett átélnie többek között Melanie Griffith-nek, Meg Ryannek és Courtney Coxnak rendszeresen. Felkészült? Kemény, mégis érdekes pillanatok következnek. 

Mellplasztika

Kezdjük akkor a legnépszerűbbnek tekinthető operációval, amely során úgynevezett implantátum kerül a mellbe szándékosan. 

szájfeltöltés

Ha ez még nem lett volna elég, megmutatunk egy másik kedvelt időtöltést.

Bioszálas arckontúrozás

Amennyiben megpihenne kicsit, megmutatjuk, hogy végzik az úgynevezett bioszálas arckontúrozást. Az eljárás még nem olyan elterjedt, mint a többi széppé/fiatallá tevő technika, de ugyanolyan hatékony. És kevésbé szörnyű nézni. Ez egyébként egy afféle szálbefűzéses módszer, ami vegyíti az arcfelvarrást és az akupunktúrát, hogy a végén annál is fiatalabb legyen a bőrünk, mint születésünk előtt. 

zsírleszívás

Nehogy elhanyagoljuk szegény zsírleszívást, annak is igen fontos szerepe van, pláne, ha szeretünk enni, és nincs kedvünk abbahagyni. 

Fenékplasztika

Most pedig helyezzünk implantátumot a fenékbe! Jó szórakozást!

Orrműtét

Ha nem elég pisze az orr, az még nem lehet indok erre itt. Persze vannak extrém esetek, amikor kénytelen az ember belemenni ilyen operációba. Szóval, amennyiben ilyenre készül, csak akkor nézze meg a videót, ha nagyon érdeklődő személyiség ön. 

Szemhéjplasztika

A szemhéj sem mindig úgy áll, ahogy azt mi elterveztük, a korral egyenes arányban, és látványosan halad lefelé. De szerencsére ezen is lehet segíteni. El kell vágni itt-ott, felvarrni a helyére, és már kész is. Így:

Pénisznövesztés

Természetesen a férfiakat sem hagyhatjuk ki, megmutatjuk, hogy növekszik meg sebtiben a nem túl méretes pénisz. 

Hajbeültetés

A hajtranszplantáció sem kutyafüle, amit ezen a videón mikroszkopikus közelségben tekinthet meg.

Kellemes műttetést kívánunk mindenkinek!