Brett Elredge amerikai countryénekest kétségtelenül kellemetlen meglepetés várta, amikor reggel bement a fürdőszobába, és a vécékagylóból egy kígyó tekergett kifelé. 

Róla van szó! 

Before ya go to the bathroom...DONT FORGET TO LOOK DOWN😳

Brett Eldredge (@bretteldredge) által közzétett videó,

Nem lennénk a helyében. Az énekes a trópusokon ünnepelte az újévet és szerda (január 4.) reggel érte a hátborzongató meglepetés. 

Jövök be és mit látok, egy újévi kígyót! Hú, szent ég! Egy igazi kígyót, nagy testtel! Hé haver, mit fogunk csinálni?

– így üdvözölte a videóban az állatot az énekes, amit a saját oldalára töltött fel és azóta már rengetegen megosztották. 

A történet végül szerencsésen alakult, jött egy férfi aki egy bottal kiemelte a kígyót a vécékagylóból. Jól látszik ahogy spirál alakban rátekeredett a botra, így már egyszerűen kivihették az ajtón – írta meg  a Fox News

Brett Elredge így fest más körülmények között, amikor nem egy hatalmas kígyó fogadja reggel a vécében. 

És lehet, hogy ezt a történetet is elénekli majd egy dalban a jövőben. 

Ausztráliában sem pihennek a kígyók valamiért

Melbourne-ben egy apát és 11 éves fiát mart meg egy mérgeskígyó a saját otthonukban. Erről már a BBC News számolt be: a 11 éves autista fiú az előszobában játszott, amikor összetalálkozott a kígyóval. Azt hitte ő is játszani akar. Az apa sietett a fia segítségére, de őt is megmarta az állat a lábujján és a belső combján. Kórházban kezelik őket. 

Kiderült, hogy ez az ötödik legmérgesebb kígyó a világon. Akit megmar, fél órán belül meghalhat. A szakértők szerint alapvetően nem agresszív, de gyakran bújik el a meleg elől az otthonokban. Azon a környéken találtak már hűtőszekrény mögött, autóban, ágyban és falak mögött. Végül az állatot vadállatbefogó visszatessékelte a vadonba. 

Többször megfogadtuk már, hasonló sztorik miatt, hogy Ausztráliába nem megyünk (legutóbb a duplán pókcsípte-péniszű ember miatt), de ez igazságtalanság lenne: Spanyolországban is történt már hasonló eset.