Claudia Barral egy Norvégiában élő, 21 éves lány, aki szereti ugyan az alkoholt, de ha a közelébe kerül, hajlamos olyan dolgokat csinálni, amelyek később elég kínos pillanatokat eredményezhetnek a számára. Persze semmiképp sem szeretnénk általánosítani a Barral életét befolyásoló eseményeket illetően, elég, ha csak a legutóbb ismert tevékenységéről számolunk be. 

Január 14-én az egyik barátja szülinapját ünnepelték, amikor Barrel hirtelen úgy határozott, hogy bezárkózik a hely vécéjébe, és a neten jól megrendel egy jegyet magának a legközelebbi, koppenhágai Sean Paul koncertre. Amikor másnap kijózanodott, még emlékezett rá, hogy mit művelt, ezért az elkövetkező két hetet azzal töltötte, hogy szállást találjon magának, és kitalálja, milyen remekbe szabott programokkal szórakoztatja majd magát a dán fővárosban. 

A jegy múlt szerdai megérkezésének pillanata azonban nem volt olyan pompázatos pillanat a lány számára, mint amilyenre számított.

Kiderült ugyanis, hogy nem Koppenhágába, hanem Milánóba szóló jegyet vásárolt, ami miatt, lévén, Norvégiában él, nagyjából 1000 kilométerrel többet kellene utaznia, mint ahogy azt eredetileg tervezte. Azóta a jegyet az interneten próbálja rásózni valakire, de mivel még senki sem jelentkezett az ajánlatra, ezért inkább azon ügyködik, hogy repjegyet kapjon szülinapjára.