Donald Trump kemény fellépést ígért választóinak a terroristákkal és a migránsokkal szemben, de egy másik dologban inkább a puhasághoz ragaszkodna. Az elnöki különgép kézi törülközőiről van szó, amik indokolatlan keménységükkel váltották ki az újonnan megválasztott elnök haragját.

A politikus annyira felhúzta magát a nem megfelelő puhaságú törölközők miatt, hogy neve elhallgatását kérő tanácsadója szerint egy panasz formájában fejezte ki nemtetszését. Ha azt hiszi, ennél furább lépést már nem tehetett, akkor várja ki a végét, mert a java csak most jön.

A forrás arról is beszélt, hogy Donald Trump utál olvasni, ezért utasításba adta beosztottjainak: a hivatalos elnöki tájékoztató anyagoknál egy oldalnyi terjedelemre szorítkozzanak, legfeljebb kilenc pontban összeszedve a lényeget.

Egy másik alkalommal meg azon borult ki, hogy nem tudott rájönni, vajon erős-e a dollár, és ennek milyen hatása lehet a gazdaságra. Így aztán hajnali három órakor hívta fel nemzetbiztonsági tánacsadóját, Michael Flynn altábornagyot némi iránymutatás reményében.

Via The Daily Mail