Mikor az amerikai Nick Lutz kapott egy négyoldalas, kézzel írott levelet volt barátnőjétől, nem rohant egyből vissza a lányhoz. Valami sokkal tökösebb dolgot csinált, fogta az irományt, elővette a piros tollát és

leosztályozta a levelet.

Nick exe talán nem nézett anno Jóbarátokat, különben tudta volna, hogy egy többoldalas levél nem a legjobb ötlet. Rachelnek se jött össze, mikor 18 oldalt adott át Rossnak, aki bealudt az olvasásba. Nickről ezt nem lehet elmondani, ő tényleg minden szót alaposan elolvasott, majd tanárszerűen kommentált.

Aláhúzta és kijavította az értelmetlen szóösszetételeket, és kiemelte azokat a részeket is, ahol nem érezte bizonyítottnak az állításokat. Például azt, amikor lány leírja, hogy soha nem csalta meg. Nick ezt fűzte hozzá:

Erős kijelentés. De nincsenek bizonyítékok, amik ezt a hipotézist alátámasztják.

Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy a felérelépés miatt mentek szét, hiszen Nick az elolvasás után ezt írta a visszajelzésében:

Azt állítod, nem volt szó megcsalásról, mégis magadat okolod. De akkor miért? Hagyd ezeket az ellentmondásokat és inkább válassz egy oldalt!

A javítást pedig természetesen egy osztályzattal koronázta meg. Nick értékelte a gesztust, ezért nem buktatta meg az exét, de a lány így is

KETTEST KAPOTT.