Hatalmas piaci rést tömött be (haha, pun intended) egy barcelonai bordélyház, megnyitották ugyanis Európa első olyan intézményét, ahol egyetlen hús-vér prostituált sincs, csak szexbabák.

Óránként 80 eurót, 24 ezer forintnak megfelelő összeget, kell fizetni azért, hogy a teljesen élethű bábuk a kliens minden vágyát kielégítsék. A bordélyház vezetője a The Localnak elmondta, négy típusú babájuk van: Lili, aki alacsony és ázsiai vonásai vannak, Katy a nagymellű szőke, Leiza az afrikai és Aki a kék hajú lány és mintha egy animéből lépett volna elő.

A vendég előre kiválaszthatja a neki tetsző lányt és megírhatja az igényeit a cégnek, például, hogy mibe legyen felöltöztetve a baba és, hogy milyen szexuális fantáziáit szeretné kiélni vele. Így a cég munkatársai mindent elő tudnak készíteni a találkozóhoz.

A bordély megálmodói azt is elmondták a lapnak, hogy biztosak benne, a lányaik nagyobb gyönyört tudnak okozni, mint egy valódi nő. Kíváncsian várjuk, mit mondanak majd erről maguk a babák, mikor végre öntudatra ébrednek.

Az ötlet egyébként egyáltalán nem új, a Távol-Keleten, Japánban és Kínában már működnek ilyen intézmények, főleg olyan férfiak számára, aki messze dolgoznak a családjuktól és nem akarják igazi nővel megcsalni a feleségüket.