Vajon mennyi az esély arra, hogy miután elfolyik a magzatvíz, az ember ne jusson el a kórházba és út közben kell életet adnia a gyermekének? És arra, hogy az újszülött világra hozásában orvos helyett a férje segítsen, miközben pont ott van egy profi fotós, hogy mindezt végigdokumentálja? Valószínűleg nem túl gyakran jön ez így össze, egy amerikai párral mégis megtörtént. A sztorit pedig a fotós tette közzé a neten.

Beszámolója szerint ő volt a pár hivatalos fotósa, akinek az lett volna a feladata, hogy a kórházban megörökítse a szülést. Mikor megkapta a telefont, hogy idő van, kocsiba ült, találkozott, Lauren és Noah Strunkkal menet közben, és követte őket. Ám egy ponton a pár lefordult az útról és beállt egy parkolóba. Itt derült ki a fotós számára, hogy az asszony szólt a férjnek: annyira gyakoriak az összehúzódásai, hogy nem fognak időben beérni a kórházba.

A kényszerhelyzet pedig végül azt eredményezte, hogy a férfi a feleségét a lehető legnagyobb kényelembe helyezte az anyósülésen és segített neki világra hozni a gyereket. 

A fotós dilemmázott kicsit azon, hogy mi a teendő ilyen helyzetben, de végül úgy határozott, hogy az lesz a legjobb, ha végzi a munkáját. Ha már azért fizetik, hogy dokumentálja az utókornak a születést, azt fogja tenni. Íme:

Egyébként a parkolós szülés után a család (és persze a fényképész is) végül eljutottak a kórházba, és mindenki remekül van.