Ha esetleg pont arra készül, hogy végre kipróbálja az orgiázást, akkor semmiképp nem szeretnénk visszatartani vagy elrettenteni ettől, de van néhány szcenárió, amire jobb ha felkészül. Hiszen minél több ember szexel együtt, annál nagyobb az esély arra, hogy valami furcsa és megmagyarázhatatlan kellemetlen történjen. Pontosan úgy, ahogy a most következő nyolc ember esetében, akik a YourTango bloggerének vallottak a horrorba fulladt orgiáikról.

Elég hangulatgyilkos ha valaki hullarészeg a társaságban

Az első beszámoló rögtön egy nagyon tipikus helyzettel kezd: ha valakinek orgiázni támad kedved, akkor a minimum az, hogy előtte tisztálkodik és nem iszik meg egy üveg vodkát. Ugyanis már alapvetően az kellemetlen, ha az egyik résztvevőnek rossz testszaga van, az pedig még jobban megöli a bulit, ha ehhez még párolog belőle az alkohol és annyira be van rúgva, hogy mindenkinek feladatokat osztogat.

Megtörténhet, hogy valaki hányni fog

Egy másik orgiát nem a részegség miatt kellett félbeszakítani, hanem azért, mert az egyik lány ezt az alkalmat választotta arra, hogy megpróbáljon mélytorkozni. Nem jött össze neki. Olyannyira nem, hogy a nagy igyekezetében beindult hányás reflexe.

Fő az őszinteség

Egy másik lányt szintén az orálozás rettentett el egy életre az orgiáktól. Neki ugyanis az egyik partnere nem szólt, hogy zsibbasztó krémmel kente be a péniszét a buli előtt. A pasi persze nem élvezett el, cserébe a lány egész este úgy érezte, mintha a fogorvostól jött volna, aki érzéstelnítőt adott neki.

Fix partnerrel orgiázni sem egy életbiztosítás

Az egyik nő arról számol be, hogy egy csoportos szexnek köszönheti a válását. A férje ugyanis belezúgott az egyik nőbe aki részt vett velük az orgián.

Mindig érhetik az embert meglepetések

Ha az ember nem magának szervezi az eseményt, akkor nagy valószínűséggel nem tudja előre, hogy kikel fog szexelni az éjjel. Amennyire pedig ez izgalmas lehet, annyi csapdát is tartogat. Egy lány például az egyetemi tanárával találta szemben magát az orgián.

És az sem mindegy, kit dob a gép

Az általában jó, ha az ember megússza, hogy ismerőssel fusson össze, de az ismeretlenek is okozhatnak kellemetlen perceket. Mint annak a nőnek az esetében, aki akkor fogadta meg, hogy soha többé nem fog orgiázni, mikor a csapatba belekeveredett egy férfi, akit abszolút nem tetszett neki, sőt inkább undorodott tőle.

Nem mindenki értelmezi egyformán az orgia fogalmát

Szintén sikamlós terep, hogy ki, mit vár egy ilyen estétől és mik a szándékai. Például nagyon zavaró lehet az, ha valaki elmegy egy orgiára, de nem vesz részt benne.

Szerintem semmi nem lehet rosszabb és ijesztőbb, mint mikor valaki csak ott ül és nézi a többieket

- olvasható az egyik beszámolóban.

van, hogy végül kórházi látogatás lesz a dologból

Ha sok ember szexel együtt akkor természetesen a balesetek előfordulásának lehetősége is megnövekszik. Az egyik sztoriból például az derül ki, hogy simán előfordulhat egy orgián, hogy lecsúszik a kondom és bent marad valakiben. Akkor pedig nincs más választás, be kell menni a kórházba. Bár azt is elhinnénk, hogy ennél durvább balesetek is megtörténnek, mondjuk eltörik egy pénisz.