Egy wannabe rapper, a 33 éves Terry Peck vasárnap este tért be az ausztráliai Gold Coast tengeri herkentyűiről híres éttermébe, az Omeros Bros Seafood Restaurantba, ahol két homárral, egy bébipolippal, 17 osztrigás felessel és hat sörrel bélelte ki gyomrát. Ettől aztán kellemesen katatón állapota került, egészen addig, amíg megkapta a 620 dolláros (182 ezer forintos) végösszegű számlát. Hősünk sokallta az összeget, ezért megpróbálta megúszni a fizetést – szó szerint.

Az erősen részeg férfi kimenekült az étteremből, majd a pincérekkel szorosan nyomában rohant el az óceánig, és belevetette magát a vízbe. Nagyjából 50 méter úszás után aztán rájött, hogy tervével van egy kis gond. Az, hogy nincs hova menekülnie, mert a túlsó part elég messze van.

A szárazföldön várakozó pincérek és a vízben veszteglő rapper között kibontakozó patthelyzeten először a vízimentők igyekeztek változtatni, de Peck nem volt túlzottan együttműködő, így nem tudták kihalászni. Közben megérkeztek a rendőrök is, akik jet-skire pattanva eredtek utána. A férfi még ekkor sem törődött bele sorsába: amikor az egyenruhások odaértek hozzá, lebukott a víz alá. 

Azt hiszi, ezt már nem lehet tovább fokozni? Pedig most jön a legjobb rész! Peck ugyanis egy lenyűgöző történettel kísérelte meg kimosdatni magát a bíróságon. Elmondása szerint az étteremben felszolgált étel egyszerre volt drága és pocsék. Utóbbi kijelentését azzal indokolta, hogy az amúgy túlfőzött fogásból egy kagylóhéj nézett vissza rá.

„Nekik kéne bocsánatot kérniük tőlem!”

A rappernek persze arra is volt indoka, hogy miért távozott fizetés nélkül. Azért, mert egy nőismerőse felhívta, hogy a strandon kezdett szülni. Őt azonban végül nem találta meg, és bár szándékában állt, hogy rendezze a számlát, közben sajnos elvesztette a pénztárcáját. Hihető, nem?

„Éppen úszni indultam, amikor megérkeztek a rendőrök”

Peck ellen a rendőrségi intézkedés akadályozása és lopás miatt indult eljárás. Történetét a bíró is lebilincselőnek találta, de csak olyan szempontból, hogy milyen terebélyes kajamennyiséget tömött magába. A tételes felsorolást hallva vissza is kérdezett:

„Ó, istenem, ezt mind egymaga?”

A rappernek nem túl jók a kilátásai, mivel a balul elsült zabálás során feltételesen volt szabadlábon. A hírverés viszont legalább jól jött neki. Mikor meghallotta, hogy bekerül az esti híradóba, az alkalmat megragadva kihívta Eminemet egy rapcsatára. Ehhez mondjuk nem ártana gyakorolnia még egy keveset. Legalábbis témába vágó,

„Lets Get Drunk, Lets Get Fuuuucked Up”

című száma alapján, amit az alábbiakban – szigorúan saját felelősségére – ön is meghallgathat:

Via The Courier Mail