Mindenkinek megvan az elképzelése arról, mi a legkínosabb dolog, ami a közösségi oldalakon történhet vele.

Egyesek félrenyomott lájkoktól, mások a "bocsi nem ide" magyarázatra szoruló üzenetektől tartanak, és persze a rossz helyre küldött meztelen fotók is elég komoly parafaktorok. Ám egy 61 esztendős amerikai asszonynak sikerült olyat produkálni a ezen a téren, amire talán még a legrosszabb rémálmunkba se gondolnánk soha.

Lynn Dorsey, mint trendeket követő, középkorú nő, ki akarta használni az okostelefonja nyújtotta lehetőségeket, hogy szerezzen néhány jó pillanatot a férjének. Az asszony, aki egy louisianai utazási irodában dolgozott, harminc perces meztelen videót készített élete párjának. Ám a felvételt nem a férfinek küldte, hanem véletlenül, élőben közvetítette munkahelye Instagram oldalára.

Akkor esett le neki, hogy mi történt, mikor behívták az irodába elbeszélgetésre és kirúgták. 

Ez egy szörnyű, de őszinte hiba volt. Hihetetlenül megalázva érzem magam. Nyilvánvalóan soha nem publikáltam volna ilyen tartalmat szándékosan

- mondta az asszony az eset után egy interjúban.

A legjobbakkal is megesik

Persze rettentő kínos, ami Dorseyval történt, mi azért megnyugtatnánk, hogy még a celebekkel is előfordul ilyesmi. A véletlen magamutogatásnak esett már áldozatul Kim Kardashian és Nicki Minaj is, akik híresek arról, hogy több számmal kisebb melltartókba passzírozzák magukat, így mutatták már meg akkor is a mellbimbójukat szelfizes közben, mikor nem akarták.

Thx 4 my makeup Uzo💋 short bob by oscar💋 bra by my crazy "mother" Rushka 👅👅👅 #ItsASecret

Nicki Minaj (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

Ennél viszont sokkal kellemetlenebb az, ami 2015-ben a divattervező Marc Jacobssal történt. Ő egy klasszikus fenékfotót akart küldeni a kiszemeltjének azzal a szöveggel, hogy "ezt mind a tied, kipróbálásra", ám neki is sikerült elvesznie az opciók rengetegében és véletlenül mind a 600 ezer (!) követőjével osztotta meg a képet.

De nem csak ilyesmit lehet ám véletlenül posztolni. Serena Williams például állítja, hogy terhesfotójával nem a világot akarta értesíteni az állapotáról, hanem csak magának szerette volna elmenteni. Hogy, akkor miért a Snapchatet választotta a fotózáshoz, az már rejtély.