Nemrég írtuk meg annak a nagyon reprezentatív kutatásnak az eredményét, ami szerint a nők egyszerűen gyűlölik az oldalzsebes nadrágokat, főleg ha azok csak térdig érnek. Ezzel szemben a csőfarmert és a V-nyakat kedvelik. Mi csak a kőkemény tényeket hoztuk el, ám Önök a véleményüket is hozzátették, ami alapján úgy tűnik, van nagyobb mumus a cargo shortnál.

Bár a cikkünkből az derült ki, hogy a nők buknak a répanadrágos fiúkra, ez a magyarokra úgy tűnik, nem jellemző. Sőt, ez a darab váltotta ki a Facebook kommentelőkből a legtöbb indulatot, volt olyan is, aki szerint nőknek se nagyon kéne hordaniuk ezt a fazont. A V-nyak már kicsit megosztóbb, azt nagyjából fele-fele arányban utálják és szeretik. A cargo nadrág viszont nagy népszerűségnek örvend itthon mind a férfiak és nők körében.

Ám kiderült létezik még egy gyűlölt viselet: az otthonka - ahogy egyik olvasónk fogalmazott. Itt pedig nem a nagyik kedvelt öltözékére kell gondolni, hanem azokra az oversize pólókra, amik nagyjából térdig érnek és most elég divatosak a fiatal srácok körében.

Ezeken kívül van aki a balerinacipőt gyújtaná fel és szórná be sóval a helyét, van akit a bokáig érő szoknya és sportcipő kombóval lehet kiűzni a világból, és a trapéznadrág gondolata is súlyos sebeket tép fel egyesekben.

De az egyszerűségében is a legjobb választ Pétertől kaptuk, aki szerint

magát a ruhát kéne száműzni.

Ha további utálkozásokhoz van kedve, ajánljuk ezt a cikkünket, amelyben az idén divatosnak számító ruhákat és cipőket véleményezik férfiak.