A Mexikóban élő Antonio Garciát tényleg nem vádolhatja meg senki azzal, hogy ne lenne igazi focirajongó. Ezt a férfi sajátos, már-már mesébe (de legalábbis legendába) illő módon bizonyította be.

Garcia ugyanis, miután közölte a feleségével, hogy leugrik egy doboz cigiért, vásárlás helyett elrepült Oroszországba, hogy megnézze a mexikói csapat meccsét a Konföderációs kupán.

Az ESPN beszámolója szerint az utazás sem volt egyszerű. A férfi először Németországba repült, hogy onnan aztán autót béreljen, amivel elvezetett Kazánba, a meccsre. Ráadásul a sportcsatorna úgy értesült, Garcia nemcsak átverte a feleségét, hanem az összes spórolt pénzüket is elköltötte az útra.

Az eset egyébként június utolsó hétvégéjén történt, úgyhogy azóta a mexikói férfi minden bizonnyal hazautazott, ám arról sajnos egyelőre nincs információ, hogy mit szóltak otthon az akciójához, ahogy azt se lehet tudni, hogy fociőrültségének bizonyítása csak 15 perc hírnevet hozott neki, vagy esetleg pályázhat a mexikói csapat vezérszurkolói címére is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nagyon váratlan helyen bukkant fel a mexikói férfi, aki csak leugrott a trafikba

Annyit előre elárulunk, hogy nem vett cigit és sokkal később ért haza, mintha csak a dohányboltba ment volna.

37 · Jul 04, 2017 10:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments