Hugo Cornellier egy húszas évei elején járó fiatalember, aki valamiért 12 évesen, 2008 februárjában kitalálta, hogy minden nap készíteni fog magáról egy fotót.

Azóta több mint kilenc év telt el, és bár a projekt nem állt le, készített az eddigi képanyagból egy pár perces videót, valószínűleg az esküvője örömére. Íme.

Ha jól megfigyelik, bár ehhez azért nem kell Sherlocknak lenni, Cornellier tizenkét éves kora óta rendelkezik a semlegesen nézés tudományával, kizárólag az esküvőjén készített mosolygós önfotót. (Itt találja az Instagramját, ha kíváncsi arra, egyébként hogyan él.) A fiatalember maga is bevallotta, hogy elég sok nap kimaradt ebből a timelapse-ből; volt, hogy nem készített fotót, de meglévő képeket is hagyott ki. A videóhoz több mint 2500 fotót használt fel, ha egyenként végig akarják nézni (a felén túl egyre több az érdekes), érdemes megállítani a videót, és a , illetve . billentyűk nyomkodásával haladni.

Hobbijával egyébként megfertőzte feleségét, Julianát, aki maga is összerakott egy slideshow-t kettejükről: gyerekkoruktól kapcsolatuk kiteljesedéséig lehet követni életüket.

Jó, mi?

via Reddit

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
12 éves korától az esküvőjéig minden nap lefotózta magát, ez lett belőle

Kilenc év változásait figyelhetik meg ugyanazon az arcon.

41 · Sep 07, 2017 12:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments