Igazán hiánypótló adatokat publikált egy amerikai kutatócsoport. A tudósok, akiknek fő foglalkozásuk az impotencia-kutatás, annak eredetek most a nyomába, hogy melyik a legveszélyesebb szexpóz. A veszély mértékegysége esetükben az volt, hogy melyik pozitúrában fordul elő a legtöbbször, hogy a pénisz megsérül, azaz eltörik. A TOP három pedig érdekesen alakult.

Az talán nem nagyon meglepő, hogy a kutyapóz áll a dobogó első fokán, az viszont már érdekesebb, hogy a kutatás szerint

a második legveszélyesebb szexpóz a misszionárius.

Ezt a kettőt pedig az olyan testhelyzetek követik, amelyekben a nők vannak felül.

A szakemberek ezt egyébként azzal magyarázzák, hogy a kutya -és misszionárius pózban, ha a férfi nagyon belelovalja magát a szexelésbe, a pénisze könnyen kicsúszhat a vaginából és a következő lökésnél rossz helyre ütközhet, mondjuk a misszionárius esetében a partner szeméremdombjának, és így bekövetkezhet a fájdalmas baleset. Abban az esetben pedig, mikor a nő van felül, akkor lehet veszélyben a hímvessző, ha a lány hirtelen mozdulatot tesz előre vagy hátra.

De azért nem kell nagyon parázni, ahogy azt egy korábbi cikkünkben írtuk, nagyon ritka, hogy a pénisz eltörjön. Mindenesetre, ha eddig unalmasnak tartotta volna magát vagy másokat azért, mert a misszionárius a kedvenc szexpózuk, mostantól emlékezzen rá, aki így csinálja, veszélyesen él!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem is tudja, milyen veszélyesen él, ha ön is szokott misszionárius pózban szexelni

Megvan a legveszélyesebb szexpózok listája, és ez az igen népszerű pozitúra meglepően előkelő helyen végzett.

47 · Sep 23, 2017 04:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments