Natalia Dzenkiv ukrán énekesnőnek egészen nevetséges és egyben szürreális élményben volt része, amikor hazatért törökországi nyaralásából. A nőt ugyanis életkora miatt kapcsolták le az útlevél-ellenőrzésen.

A hatóság emberei egyszerűen nem hitték el, hogy Dzenkiv tényleg 41 éves, ahogy az a dokumentumban áll. Meg voltak győződve arról, hogy a nő legalább húsz évvel fiatalabb ennél, és valaki más útlevelével próbál bejutni az országba. Persze, ha megnézi az énekesnőt, ön is megérti, hogy mitől zavarodtak meg a reptér biztonsági dolgozói.

Перед концертом 🎤 #nataliadzenkiv #Lama #rockband #rocknroll #people #sunnyday #travel 💜

Lama (@nataliadzenkiv) által megosztott bejegyzés,

Amikor megtudtam, hogy a korom miatt kapcsoltak le, nevetésben törtem ki. Már megszoktam, hogy bókolnak a külsőm miatt, de az soha nem gondoltam, hogy egyszer ezért fognak őrizetbe venni a reptéren

- mesélte az asszony a LadBible-nek.

Egyébként Dzenkiv nem is tudta bebizonyítani a hatóságoknak, hogy tényleg annyi idős, amennyi az útlevelében áll, és végül a hírneve mentette ki a furcsa helyzetből. Mivel több rajongója is felismerte, ők erősítették meg, hogy az énekesnő tényleg 41 éves éves.

#Lama #NataliaDzenkiv #LamaUkraine #fashion #style

Lama (@nataliadzenkiv) által megosztott bejegyzés,

Nézegetne még olyan embereket, akikről nehéz elhinni a korukat? Itt van például az Insta-modell, akiről biztos nem tudná megtippelni, hány éves, ahogy erről a hölgyről se könnyű elhinni, hogy már elmúlt 70.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Életkora miatt kapcsolták le ezt a csinos nőt az útlevél-ellenőrzésen

A hatóság emberei egyszerűen nem hitték el, hogy tényleg annyi idős, ami a dokumentumban áll.

0 · Sep 29, 2017 09:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments