Ha nagyon szeretne valami teljesen bizarr dologra pénzt adományozni, de azt azért túlzásnak tartja, hogy Kylie Jennert segítse ki lóvéval, hogy ő lehessen a világ legfiatalabb milliárdosa, akkor az egykori pornószínész, Johnny Rockard kampányát ajánljuk figyelmébe. A férfi ugyanis arra gyűjt, hogy hatalmas, motorikus péniszt csináltathasson magának, amiben majd eltemetik.

Gyere és csatlakozz az eretnekek, hitehagyottak és hedonisták bulijához! Gyere és ünnepeld meg a halálomat úgy, ahogy még egyetlen halált se ünnepeltél!

Így kezdődik Rockard felhívása, majd áttér a lényegre:

A halálom után megpihenek (és valószínűleg a pokolban fogok égni) egy pénisz alakú koporsóban. Ezt a pénzgyűjtő kampányt azért indítottam, hogy összeszedjek legalább 5000 fontot arra, hogy elkészíttessem és tároltathassam a koporsómat, addig míg eljön az időm. Az adományod, legyen az bármilyen nagy vagy kicsi, egy bemutatás lesz a megszokott tradícióknak

- írja a férfi, aki egy videót is készített, hogy egy dildón bemutassa az elképzelését. 

Rockard olyan koporsót szeretne ugyanis, ami kerekeken gurul, hiszen megérti ha senki nem akar egy óriási péniszt cipelni a vállán, ezen kívül pedig arra vágyik, hogy a ceremónia közben a fallosz szép lassan felemelkedjen, mint egy izgalmi állapotban lévő hímtag.

Rockardnak szomorú indoka van arra, hogy elindította a pénzgyűjtést, a férfit ugyanis COPD-vel, egy gyógyíthatatlan, krónikus tüdőbetegséggel diagnosztizálták, ami miatt készülnie kell a halálára. Mint írja, még egy-két éve van hátra, így ennyi idő alatt szeretné leszervezni, hogy olyan temetése legyen, amilyet még nem látott a világ.

A kampány  egyébként  nagyjából egy hete indult, ám nem lehet azt mondani, hogy ömlik be a pénz. Egyelőre egyetlen ember adományozott, ő is csak 10 fontot. Ám Rockard optimista, és bízik benne, hogy felbukkan majd a többi szponzor is. Sőt, abban reménykedik, hogy nemcsak azok fognak neki utalni, akik szintén hatalmas poénnak tartják az ötletét, hanem azok is, akiket felháborít.

Ha ez az egész kiborít téged vagy sérti a nézeteidet, akkor jó. Legalább lesz egy jó okod arra, hogy támogass és a holtestemet az örök kárhozatra juttasd. A másik oldalról pedig, ha hozzám hasonlóan te is érzed a nevetségességét egy ilyen ünneplésnek, legyél te is része a történelemnek! Hiszen ilyenre még nem volt példa és hálás lennék ha velem együtt te is részévé válnál ennek.

- olvasható Rocardk felhívásában, akinek itt ön is utalhat pénzt, ha mostanra úgy érzi, hogy ez az a kampány, amire adakoznia kell.