Lyndsey és Sean Henderson házas élete azonnal egy kisebb megpróbáltatással indul, hiszen a friss férjnek az elkövetkező hat hétben ápolnia kell a feleségét, aki az esküvőjükön törte el mindkét lábát, ezért jelenleg gipszben fekszik. A nő ugyanis annyira lázba jött, mikor a DJ berakta az egyik kedvenc tinikori slágerét, hogy egy ponton felugrott, amiből annyira szerencsétlenül érkezett meg, hogy mindkét lába megsérült.

„De vajon, mi lehetett az szám? - merülhet fel önben is a jogos kérdés, amire természetesen van válaszunk: 

A B*WITCHED, C'EST LA VIE CÍMŰ SLÁGERE OKOZTA A BALESETET.

Ha hirtelen most nem ugrik be a dal, itt meghallgathatja, napi nosztalgiának éppen megfelelő:

De visszatérve a menyasszonyra, elmondása szerint, bár érezte, hogy furcsán ért földet az ugrásból, nem vette észre, hogy baj van. Annyira jó volt a buli, hogy hajnalig táncolt tovább és csak két nappal később keresett fel egy orvost. Így derült ki, hogy a jobb lábfejében megrepedt egy csont, a másikban pedig három el is tört. 

Szerencséjükre a nászutat csak jövő tavaszra foglalták le, ami azért nagy mázli az esetükben, mert ebben az állapotban a nő alig kelhet fel az ágyból, repülni pedig egyáltalán nem repülhet.

Igazából rosszabb is lehetne és bevallom én elég viccesnek találom ezt az egészet. Mikor Sean hazajött az első munkanapjából és meglátta, hogy mindkét lábam gipszben van, sokkot kapott. Ám az azóta egy angyalként viselkedik és kiszolgál. De végül is a fogadalmunk úgy szólt, hogy: egészségben és betegségben

- osztotta meg a gondolatait a balesetéről a nő, aki azt is hozzátette az egyik legviccesebb az egészben, hogy még csak részeg sem volt, hiszen nagyon odafigyelt arra, hogy ne nagyon igyon alkoholt, hogy az esküvője minden pillanatára tudjon majd emlékezni.