Az Leeds közelében, Sherburn-in-Elmetben élő, ötven éves Sharon Spink egészen egyedi módon látja a gyerekek tápálásának fontosságát, ami erőteljesen megnyilvánul abban, hogy saját lányát kilenc éves koráig szoptatta. Mondhatnánk, hogy nem egyedi az esete, ott van például a magyar származású Nyári Réka, aki két és féléves lányáról hasonló módon gondoskodik, bár azt egyelőre nem tudni, hogy tervezi-e megdönteni a brit nő rekordját. 

Sink azért tartotta magát ehhez a módszerhez, mert szerinte a lányát minden szoptatással boldogabb és nyugodtabb gyerekké tette, sőt, a kettejük közötti kapcsolat elmélyülésében is nagy szerepe volt. Azt viszont leszögezte, hogy a szoptatást tartja annyira intim tevékenységnek, hogy a gyerek négy-ötéves kora óta nem műveli nyilvánosan, csakis otthon. Ráadásul az alkalmak száma is jelentősen redukálódott, az utóbbi időben már csak havonta egyszer fordult elő, hogy a kislány hangulatjavító tevékenység gyanánt az anyja melléből táplálkozott volna.

Aztán ez is véget ért, kilenc évesen ugyanis végleg leszokott róla. Sink kicsit bánja ezt, csinálta volna örökké, de annak idején elhatározta, hogy a gyerek vágyait fogja szem előtt tartani. 

A nőt rengeteg támadás érte ezért, sőt, egyesek pedofil hajamokat tulajdonítottak neki, vagy gyermekbántalmazásnak titulálták, amit tesz. Sinket ez hálistennek totál hidegen hagyta, sosem foglalkozott a gyűlölködő emberekkel, szerinte a nyugati országokban így is sokkal kevesebb ideig szoptatnak a nők, mint ameddig kellene.