Dr. Krasznai Zsolt, az ország egyik legelismertebb plasztikai sebésze, 2006 óta van a szakmában. Magánklinikája hatalmas hírnévnek örvend, még külföldről is érkeznek hozzá páciensek. A doktor azonban nem vállal el mindenkit, és a legtöbben nem is azért fordulnak hozzá, mert tökéletes testre vágynak.

A páciensek 80%-a valóban nyomós indokkal keresi fel a klinikát, például baleset vagy drasztikus fogyás esetén. Amíg a nők körében a mellek szépítése, vagy éppen a hasplasztika áll a középpontban, a férfiaknál egészen más irányba megy a dolog. A hiedelmekkel ellentétben ugyanis nem a pénisznagyobbíttatás vagy a herevasalás a legnépszerűbb beavatkozás, hanem a hajbeültetés.

A plasztikai sebész egyúttal pszichológus is, hiszen fontos feladata, hogy meghallgassa a páciensek történetét, és tanácsot adjon nekik.

Azalatt a fél óra alatt, amíg beszélek, figyelem a páciens mozdulatait, a mosolyát, a hangnemét, ahogy belép, amiből kialakul bennem egy kép, mint férfiban. Ez alapján kezdem el azt osztályozni, hogy mi illik hozzá ahhoz mérten, amit kér. A páciens kéréséből és adottságaiból kell gyúrni valamit. Szerencsére bíznak az esztétikai érzékemben, és el szokták fogadni a javaslataimat, így boldogan tudnak távozni

– meséli Dr. Krasznai Zsolt a Spektrum Home-on futó NőComment! című talkshow következő, vasárnapi adásában, ahol a doktor úr azt is megtanítja Ábel Anitáéknak, hogyan kell golfozni.