Néhány napja írtunk arról az influenszer-házaspárról, akik Youtube-oldalukon jelentették be, hogy lemondtak Kínából örökbefogadott, három éves autista kisfiukról, mivel mégsem tudtak róla gondoskodni, és a vártnál több egészségügyi problémája volt. Myka Stauffer és férje akkor úgy fogalmazott, Huxley már egy új helyen, az „örök családjánál" van. A Stauffer-házaspár, akiknek négy vér szerinti gyerekük van, azóta az összes olyan fotót törölte közösségi oldalairól, amelyen Huxley látható.

A kínai származású kisfiút azóta már a rendőrség is keresi, írja a Sun

Az ohiói seriffhivatal szóvivője azt nyilatkozta, több szálon is nyomoznak, hogy megtalálják Huxley jelenlegi tartózkodási helyét, de mivel egy aktív ügyről van szó, nem árulhat el róla részleteket. Miután a házaspár bejelentette, hogy lemondtak örökbefogadott gyermekükről, több cég, köztük Kate Hudson Fabletics-e, vagy a Mattel, akik eddig fizettek nekik influenszer-tevékenységükért, felbontották velük a szerződésüket. 

Korábban dolgoztunk együtt Myka Staufferrel, de ezután már nem fogunk. Láttuk a híreket, amit megosztott a családjáról, szomorúan értesültünk arról, milyen nehéz helyzetbe kerültek

- nyilatkozta például a gyerekélelmiszereket gyártó Danimals.

A fenti videó kommentjeinél, ímelyben a házaspár Huxley új elhelyezéséről beszél, Myka Stauffer válaszolt néhány hozzászólásra, amiket a Perez Hilton idéz is. Stauffer szerint Huxley-ról nem amiatt mondtak le, mert autista volt és speciális kezelést igényelt, hanem azért, több ijesztő dolog is történt otthonukban, a pár pedig annyira féltette vér szerinti gyerekeiket, hogy úgy látták jónak, ha inkább továbbadják Huxleyt. 

Myka Stauffer állítása szerint a kisfiú saját maga is akarta, hogy új szülőkhöz kerüljön: 

Huxley 100%-osan akarta ez a döntést. Sokszor láttuk az együtt töltött időben, hogy azokat az embereket választotta, rengeteg kimutatott érzelemmel jelezte, hogy ő is így akarja. Huxley-nek nem volt beleszólása az örökbefogadásába, és most több segítségre van szüksége, ezért is akarta, hogy új helyre kerüljön, ebben 100%-ig biztosak vagyunk.