Eve J. Marie egy 26 éves playmate-influenszer, aki még novemberben kisfiával szándékozott utazni Dallasból Tulsába az USA-ban, Southwest Airlines járatán. A fiatal anyuka már beszállt a gépbe, de az még nem indult el, amikor az egyik stewardessnek megakadt a szeme Marie gigantikus dekoltázsán. Nincs képünk arról a konkrét szettről, amit a playmate ekkor viselt, de az Instagramját elnézve valami olyasmit viselhetett éppen, amikor a légiutas-kísérő figyelmeztetésben részesítette, mint ami ezen a videón látható.

A stewardess azt mondta, hogy a túl nagy dekoltázs szeméremsértő, ezért felszólította Eve J. Marie-t, hogy vegyen fel valamit a mellére, ellenkező esetben le kell szállnia a gépről. A playmate azt mondja, megalázva érezte magát ettől, de az lett a dolog vége, hogy a modell magára vette a légiutas-kísérő egyenruháját, és így, hogy keblei takarásban maradtak, el is vitte a gép Texasból Oklahomába. Eve J. Marie azt mondja, úgy érzi, hogy

teljesen megalázták, kínos helyzetbe hozták és felháborították

azzal, hogy beszóltak neki, ezért most fotósorozattal vágott vissza a Southwest Airlinesnak, de mielőtt fejest ugranánk a képekbe, szavazzunk egyet! A fenti videón ön már látta a szóban forgó hölgyet és hogy nagyjából milyen öltözékben szállhatott fel a repülőre. Igazat ad a stewardessnek, aki megkövetelte, hogy a playmate takarja el a dekoltázsát? A sztorihoz tartozik még, hogy a New York Post megkereste a légitársaságot, akik kiállnak alkalmazottuk döntése mellett, és emlékeztetnek, hogy az utazási feltételek között szerepel, hogy akinek szeméremsértő az öltözéke, azt ki lehet zárni az utazásból. Nos, ön hogy döntött volna a stewardess helyében?

Ön szerint igaza volt a stewardessnek, aki nem hagyta, hogy a playmate túl nagy dekoltázzsal utazzon?

Szóval Eve J. Marie úgy döntött, egy szaftos fotósorozattal fog elégtételt venni ezért az incindensért, megmutatva, hogy legszívesebben milyen öltözékben repülgetne. A képeket az Instagramon tette közzé, a legkonkrétabbal kezdjük.

Ezt a fotósorozatot egy gondolatkísérletként is felfoghatjuk: mi lenne, ha bárki beszállhatna egy telezsúfolt repülőbe ilyen öltözékben? De nem csak Eve J. Marie, hanem mindenki, aki úgy érzi, hogy fehérneműnél többet nem bír el a teste.

Eve J. Marie a cockpitbe is beszabadult, persze nem azon az ominózus novemberi járaton, hanem utólag, a fotózás során.

És még egy fotó van a sorozatból, ami szerint Eve J. Marie tényleg nem tud a fenekén megülni repülés közben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Túl nagy dekoltázsáért le akarták szállíttatni a repülőről, most megmutatta, legszívesebben miben utazna

Egy amerikai playmate-re rászólt a stewardess, hogy ekkora dekoltázzsal nem utazhat. A modell megsértődött, bosszúból bugyiban fényképezkedett.

0 · Feb 12, 2021 10:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments