horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ez a YouTuber néni egészen elképesztő dogokat művel az interneten

június 16., 15:13 Módosítva: 2017-06-17 10:23:54
6

Magyarországon rögtön két YouTuber nagymamáról is lehet beszélni. Van egy jól ismer Jolcsi nénink.

 ÉS van az ő kihívója, Ilonka néni, aki nem is maga készíti a videókat, majd tölti fel a YouTube-ra, hanem a családja.

A nemzetközi mezőny ennél egy kicsit erősebb.
Távolról sincs vége, olvasson még

Túl szexi szelfijei miatt függesztettek fel egy brit tanárnőt

június 15., 20:57 Módosítva: 2017-06-17 00:40:05
16

Egy háromgyermekes brit tanárnő, a 39 éves Lydia Ferguson négy éven át tanított viselkedési zavarokkal küszködő kamaszokat az angliai Newport Pagnellben lévő Ousedale középiskolában, ahonnan végül azért volt kénytelen távozni, mert Facebookra posztolt szelfijei túllépték az intézmény vezetőinek ingerküszöbét. A döntés fájó sebeket ejtett a diákok lelkén, és nem csak azért, mert a jövőben nélkülözniük kell üdítő látványát.

Az iskola vezetésénél főleg ez a fotó verte ki a biztosítékot
Az iskola vezetésénél főleg ez a fotó verte ki a biztosítékot
Fotó: Facebook

A fiatalok szerint az iskola indokolatlanul prűdnek bizonyult, hiszen szeretett tanárnőjük az ominózus fotókon semmilyen korhatáros dolgot nem csinált, csupán hosszú lábait láttatni engedő szoknyákban és dekoltázsát kiemelő ruhákban pózolt. Ferguson tettének ennek ellenére súlyosan következménye lett:

felfüggesztették állásából.
Távolról sincs vége, olvasson még

Nők hordái lelkesednek a csuromvízes életmentőért

június 15., 11:10 Módosítva: 2017-06-16 09:20:29
4

A szexi bűnöző után itt a dögös bűnüldöző. A két férfi karrierje egyelőre annyiban hasonlít, hogy egyiküket sem lehetett ismerni, amíg a rendőrség nem rakott ki róluk egy fotót. Jeremy Meeksről, a Legszexibb Bűnözőként elhíresült modellről egy rabosítási fotó készült először, mivel nyilvántartásba kellett venni, hisz a kaliforniai bíróság elítélte lőfegyverrel való visszaélésért. Az ominózus kép tízezernél is több lájkot kapott, majd Meeks modellkarrierje beindult már a börtönbüntetés ideje alatt is. 2017-ben már Cannes-ban is meghívott vendég volt.

A dögös bűnüldöző története kicsit más. A Jacksonville-i Sheriff Iroda posztolt egy képet, amin egy bőrig ázott, fehér pólós rendőrőrmester, Billy Irvin látható.

Jacksonville Sheriff's Office Sergeant Irvin Jumps in River to Help Save Woman On Tuesday at 12:47 p.m., a citizen...

Posted by Jacksonville Sheriff's Office on Thursday, 8 June 2017

Azért vizes mindene, mert azonnal a folyóba ugrott, amint meglátta, hogy egy ember lebeg a vízben. Mint kiderült, az illető, egy bajba jutott hölgy még életben volt, de nem lett volna így sokáig, ha Billy Irvin rendőrőrmester nem menti ki. Ez már önmagában is elég jó sztori lenne, de a poszt nem emiatt kapott 15 ezernél is több lájkot. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Végre eljutott a csúcsra az egyszarvú-őrület: itt vannak a szexuális unikornisok!

június 13., 21:55 Módosítva: 2017-06-14 20:00:46
7

Nehéz megítélni, hogy honnan jött, pláne, hogy hová tart az egész világot felbolygató unikornis őrület. Mar minden van unikornisosban, aminek csak egy nagyon apró szeletét teszik ki az egyszarvú fehér lovak. Hiszen ez a mitikus megnevezés, ma már nagyjából bármit jelent, ami rózsaszín és kék és csillog. Mint mondjuk az unikornis latte, aminek még Lilu sem tud ellenállni. Egy ilyen rendkívül tematizált világban pedig meglepő, hogy egészen mostanáig kellett várni arra, hogy végre megjelenjenek a magukat szexuális unikornisoknak nevező emberek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Az elhunyt rokon lelke beleköltözött egy babába és így terrorizálja a családját

június 11., 15:47 Módosítva: 2017-06-12 15:49:18
56

Hét éve pokol az élete egy perui családnak, mert az otthonukban található egyik játékbabába beleszállt egy szellem - írja a Mirror. Ám a házban randalírozó kísértet megjelenésének körülményei, szándékai és módszerei közel sem nevezhetőek a legnagyobb rejtélynek ebben a sztoriban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tömegével köttetik el az ondóvezetéküket a jómódú pasik

június 10., 18:54 Módosítva: 2017-06-12 08:53:14
1407

Nem is olyan régen írtunk arról, hogy egyre több huszonéves fiatal sterilizáltatja magát, most pedig kiderült, ez a fogamzásgátló módszer nemcsak az ő körükben népszerű. A New York Post közölt egy riportot arról, mennyire megugrott azon jómódú férfiak száma, akik tavasszal szaladnak az urológushoz elköttetni az ondóvezetéküket. A cikk különösen azokra a pasikra fókuszál, akik nyaranta New York népszerű üdülőhelyén a Hamptonsban üdülnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az illegális kínzóklinikák ellen küzd kampányával egy ecuadori fotós

június 10., 17:45 Módosítva: 2017-06-11 18:07:46
19

Nehéz elhinni, de Ecuadorban a mai napig léteznek olyan magánklinikák, amelyekre azért azért zárnak be embereket, hogy a homoszexualitásból vagy transszexualitásból "kigyógyítsák" őket. Egy 1986-ban született ecuadori fotós, Paola Paredes eldöntötte, hogy utánamegy a mesterséges "heterósító" intézményeknek, és egy adománygyűjtő kampány részeként fotósorozattal mutatja be ezt az egyszerre brutális és nyomasztó kórházrendszert. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tripla zuhannyal ünnepelte sikerét az északnyugati átjárón átkelő magyar lány

június 10., 12:59 Módosítva: 2017-06-11 09:29:25
40

A Velvet hazaérkezését követően beszélgetett el Wynne-Hughes Veronikával, aki 400 kilométeres túrával kelt át az északnyugati átjárón. Ez rajta kívül eddig egyetlen magyarnak sem sikerült, amiben az is közrejátszhatott, hogy őt korgó gyomrú jegesmedvék motiválták a haladásra.

Ha nem olvasta volna korábbi posztjainkat, az út viszontagságairól dióhéjban annyit érdemes tudnia, hogy a kalandor három héten át menetelt a jégen, a mínusz 30 Celsius-fokos hidegben, miközben nélkülöznie kellett az olyan hétköznapi örömöket, mint az ágyban alvás, vagy a forró fürdő. 

A legrosszabb talán az volt, hogy a két talpamon összesen nyolc vízhólyag képződött, így minden egyes lépés fájt. A trénerem azt javasolta, hogy próbáljak eltekinteni a kiszúrásuktól, mert csak elfertőződnének, és úgyis elmúlnak maguktól. Hát nem múltak el. A türelmem két hét után fogyott el. Utána hatalmas felüdülést éreztem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Örök életet ígér a gazdagoknak a fiatalok vérét kínáló startup

június 10., 12:52 Módosítva: 2017-06-11 13:51:35
2
Szép új világ:

egy kaliforniai startup több ezer dollárért árulja fiatalok vérét, és azt ígérik, hogy aki részt vesz a vérátömlesztésen, az maga is megfiatalodik. Vagyis örök életet kapunk, ha igénybe vesszük a szolgáltatásukat, amit nyolcezer dollárét (azaz több mint kétmillió forintért) kínálnak. 

Az Ambrosia nevű cég mögött egy orvosi egyetemet végzett, de engedéllyel nem rendelkező tulajdonos áll, Jesse Karmazin, aki azt szeretné tesztelni, hogy milyen hatása van annak, ha valaki fiatal, 16 és 25 év közötti embertől kap vért.

Ismerős valahonnan ez az egész? 
Távolról sincs vége, olvasson még

Még 30 év után is megrémíti az embereket a meztelen fenekű televíziós hacker

június 10., 08:56 Módosítva: 2017-06-11 09:55:39
14

1987 november 22-én - amikor még senki nem ismerte a hacker kifejezést - nézők milliói ülhettek a televízió előtt, amikor este kilenc óra 14 perckor a chicágói WGN hírcsatorna adása megszakadt. Egy fura maszkos figura jelent meg a képernyőn, fémes háttér előtt. Csak néhány pillanatra volt látható, mert a WGN technikusai megoldották a problémát, és folytatódtak a helyi hírek. 

Mutatjuk, mit éltek át akkor a nézők abban a 27 másodpercben. 

Valószínűleg nem tudták hová tenni a dolgot, vagy csak valami műszaki hibára gondolhattak.

Ezzel nem volt vége

Két órával később ugyanis, éjjeli negyed tizenkettő körül a Chicago környéki WTTW-11 tévén szintén megszakadt a Dr. Who, és ugyanaz a maszkos figura tűnt fel pont ugyanazzal a hátérrel. Ezúttal nem sikerült a technikusoknak lekeverni és hang is volt. Egy perc, húsz másodpercen keresztül bizarr és összefüggéstelen szöveget darált, a végén pedig megvillantotta pucér fenekét is, amit női kéz csapkodott egy seprűvel. A férfi pedig biztatta, hogy csinálja. 

Ez volt az első eset, amikor sikeresen meghackeltek egy tévéadást. Fel is keltette a szövetségi nyomozóiroda figyelmét, de hiába, mert

a mai napig nem találták meg az elkövetőket.
Távolról sincs vége, olvasson még

Teljesen meztelenül szexel? Lehet, hogy ezért nincs orgazmusa!

június 8., 22:03 Módosítva: 2017-06-10 08:12:59
25

Emlékszik még arra az jelentre a Jóbarátokból, mikor Rachel elmondta, hogy többek között azért sem ment hozzá a vőlegényéhez, mert az mindig zokniban szexelt? Lehet, hogy valóban nem a legszexibb látvány, mikor valaki minden textlit ledob a zoknin kívül, de a tudomány egyetért Rachel exével és azt mondja: szexelni zokniban kell! Már ha be akarja biztosítani az orgazmusát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a brazil modellnek 50 milliót ért meg, hogy Kim Kardashianné műttesse magát

június 8., 14:27 Módosítva: 2017-06-09 15:22:25
12

Jennifer Pamplona már kétszer is felpumpáltatta fenekét, de szerinte az így sem üti meg a kardashiani mércét, ezért újra kés alá feküdne.

Ismerje meg a nőt, aki annyira antiszociális, hogy 28 évig vaknak tettette magát!

június 8., 08:12 Módosítva: 2017-06-09 09:03:41
681

Ön is utálja azokat a kínos beszélgetéseket, mikor az utcán összetalálkozik egy ismerőssel, akihez semmi kedve nincs? Nem is beszélve azokról a kellemetlen percekről, mikor mindent megtesz azért, hogy a másik ne vegye észre, és véletlenül se találkozzon össze a tekintetük a metrón, mert akkor több megállón keresztül beszélgetni kell? Amennyiben nagyon is ismeri és utálja ezeket a kínokat, akkor hoztunk Önnek egy példaképet, aki drasztikus, de nagyon hatásos módon számolt le ezekkel a helyzetekkel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a tanárnőnek úgy lett bikiniteste, hogy naponta 4 liter vizet döntött magába

június 7., 19:44 Módosítva: 2017-06-08 22:08:27
63

Alyssa Lusk túltolta a gyorskajákat, ezért súlya 90 kilóval tetőzött, de heti 30 literes vízbevitelével 25 kilót sikerült leadnia.

Kiderült, hogy ki volt a londoni merénylet sörét szorongató hőse

június 7., 14:13 Módosítva: 2017-06-09 18:56:42
37

Mint arról beszámoltunk, egy akkor még ismeretlen férfi azzal került a figyelem középpontjába a szombat esti londoni terrortámadás során, hogy miközben az emberek az életükért futottak az utcán, ő azzal volt elfoglalva, hogy biztonságban tudja kezében szorongatott sörét, gondosan ügyelve rá, hogy egyetlen korty se vesszen kárba. Bár a város lakóit alaposan megrázta a hét emberéletét követelő támadás, gyászukban leheletnyi enyhülést jelentett, hogy az illető nem hagyta megtörni magát és kedvenc itala iránti szeretetét. Az interneten ezért nemzeti hősként kezdték ünnepelni. 

A férfi a londoniak szellemiségének szimbólumává vált
A férfi a londoniak szellemiségének szimbólumává vált
Fotó: Twitter

A hírverés hatására hétfőn a Facebookon jelentkezett egy feltételezett családtag, aki egy maghull-i férfiként azonosította a megingathatatlan sörfogyasztót, és egyúttal motivációra is fényt derített.

Szóval, az a fickó a korsóval? Igen, ő az utolérhetetlen Paul Armstrong. Ez történik, amikor egy Scouser (így emlegetik a liverpooli őslakosokat) londoni sörárakat fizet.

Ebből is látszik, hogy az angolokat a legsötétebb időkben sem hagyja cserben híresen fanyar humoruk.

Via Irish Mirror

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy meglepő adat: 12 karakterből áll a leghosszabb magyar utónév

június 7., 12:55 Módosítva: 2017-06-09 18:56:50
19

Mindig nagy izgalom és szörnyülködés övezi, mikor nyilvánosságra kerülnek a új, anyakönyveztethető utónevek. Most azonban nem arról lesz szó, hogy mennyire elvetemült vagy menő a gyerekünket Ünigének vagy Bentlinek nevezni, hanem érdekes statisztikákat hoztunk a már létező és használatban lévő nevekről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Másodpercek alatt, több mint 100 ezer forintnyi kárt okozott egy eltévedt páva

június 7., 11:24 Módosítva: 2017-06-09 18:56:35
15

Ha szó szerint képzelnénk el az "elefánt a porcelánboltban" jelenséget, akkor az nagyon hasonlítana arra, ami egy amerikai italboltban történt a napokban. Egy kaliforniai piaüzletbe ugyanis egy páva lopakodott be, ami elég nagy rombolást okozott, mikor megpróbálták befogni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez az orosz oligarchafeleség 2,5 milliárdos gyémántgyűrűje miatt lett közutálat tárgya

június 6., 19:17 Módosítva: 2017-06-09 18:56:38
45

Kszénia Tszartszina egyebek mellett tigrisekkel pózolva igyekszek megfelelni az oligarchafeleségekre vonatkozó sztereotípiáknak.

Nem népmese! Madárkirály lett Negró, a beszélő holló

június 6., 12:59 Módosítva: 2017-06-07 10:14:48
434

Pünkösdkor nem kisebb dolog történt a Hortobágyi Madárparkban, mint hogy "madárkirályt" választottak. A jelöltek között a madárkórházban emlékezetes körülmények között meggyógyult, főként ragadozómadarak vonultak fel a koronáért. 

Mint például a fenti képen szereplő Luca, a protézissel elő féllábú rétisas vagy egy egerész ölyv és vélhetően pusztai ölyv hibridje, ami elég ritkán alakul ki természetes körülmények között. A hibrid ölyvet árütés érte, ezért egyik szárnyából hiányoznak az evezőtollak, így nem alkalmas önálló vad életre.

Nagy kedvenc volt még Aporka a darázsölyv is, aki szabadon repülhetne, de sajnos mégsem tudják elengedni, mert túl szelíd, és emberhez szokott.

Távolról sincs vége, olvasson még

6 évig nem használtam Windowst, ilyen most a visszatérés

június 5., 15:50 Módosítva: 2017-06-06 16:56:59
169

Nagyjából hat évvel ezelőtt úgy döntöttem, elég volt a Microsoftból, beruházok egy MacBookra. Az a gép a három éves garancia lejártának kb. másnapján közölte, hogy új aksit szeretne, ami nyolcvanezer forint. Ekkor úgy éreztem, hogy az egyébként sem túl szimpatikus Apple cégből szintén elég volt, és átnyergeltem Linuxra. Az ingyenes operációs rendszerrel meglepően pozitívak voltak a tapasztalataim, meg is maradtam nála, de ez a laptopom is csak a három éves garancia végéig bírta, úgyhogy megint jött egy csere, és ezt most újra egy windowsos gépen írom.

Szóval összesen hat évet töltöttem Windows nélkül, ami idő alatt annyira sok változás volt, hogy gyakorlatilag az újdonság erejével hat most minden. Gondoltam, hátha érdekesek a tapasztalataim valakinek, pontokba szedtem őket, 7 jött össze.

Nem szeretném előre lelőni a poént, de nem kifejezetten pozitívak.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a lány azért árverezi el szüzességét, mert nem akar autóra spórolni

június 5., 13:16 Módosítva: 2017-06-06 13:28:00
73

Egy félig német, félig osztrák lány, a 18 éves „Kim” a már jól bejáratott üzleti modellt követve, egy internetes aukción bizniszelné el szüzességét. Bárkivel hajlandó lenne ágyba bújni, aki legalább százezer eurót (mintegy 31 millió forintot) áldozna arra, hogy vele tölthesse az első éjszakát.

Kim szüzességének ára 100 ezer euróról indul
Kim szüzességének ára 100 ezer euróról indul
Fotó: Cinderella Escorts
„Helló, a nevem Kim, és el akarom adni a szüzességem”

– tárta fel szándékait a lány a Cinderella Escorts ügynökségnek írt levelében.

Elmondása szerint döntéséhez a 18 éves román lány, Aleexandra Khefren példájából merített inspirációt – ő az, aki 2,3 millió euróban (jelenlegi árfolyamon 709 millió forintban) egyezett meg, egy hongkongi üzletemberrel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyerekekkel táncoló rendőr Ariana Grande manchesteri koncertjének a sztárja

június 5., 09:48 Módosítva: 2017-06-06 11:13:56
111

Ariana Grande egy héttel a koncertjén történt terrortámadás után visszatért Manchesterbe, ahol hatalmas segélykoncertet adott több világsztárral. Az eseményen - amire egyébként hat perc alatt fogyott el minden jegy - a fiatal énekesnő mellett ott volt a Coldplay, Justin Bieber, Robbie Williams és több hasonló kaliberű zenész, ám a show-t az internetezők körében mégis egy teljesen átlagos rendőr lopta el.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 dolog, amit a férfiak igazán akarnak az ágyban - egy tapasztalt escort lány szerint

június 4., 19:33 Módosítva: 2017-06-05 20:17:47
55

Gwyneth Montenegro neve ismerősen csenghet Önnek is, hiszen a most 39 éves asszony pár éve azzal robbant be a köztudatba, hogy írt egy könyvet 12 évig tartó escort munkájáról. Ebben pedig azt állította, több mint 10000 férfival szexelt ez idő alatt. Annak ellenére pedig, hogy jelenleg neuro-lingvisztikus programozással foglalkozik és párkapcsolati szakértő, a médiában még mindig a múltjával haknizik. Nemrég például egy ausztrál újságnak adott interjút, amiben felfedte, tapasztalatai szerint, mi az a három dolog, amire a férfiak valójában vágynak az ágyban.

Távolról sincs vége, olvasson még

A golfpályán szaladgáló rejtélyes alak az internet legújabb talánya

június 4., 17:54 Módosítva: 2017-06-05 21:49:43
3

Az alábbi twitteres videó látszólag egy teljesen ártatlan jelenetet ábrázol. Azt, hogy egy leendő apuka elüt egy golflabdát, majd boldogan ugrándozik egy sort, mert a kék színből arra a következtetésre jut, hogy fia fog születni. Ha azonban a háttérben lévő golfpályára fókuszál, akkor láthatja, ahogy egy nehezen definiálható alak lohol mögötte a füvön.

Az internet népe persze egyből rácuppant a felvételre, és széleskörű találgatásokkal próbálta megfejteni a rejtélyt.

„Oké, megnéztem vagy tízszer, és 99 százalékig biztos vagyok benne, hogy egy zsiráf szalad át a pályán”

– vélekedett egy twitterező.

A lény mivoltával kapcsolatban ez volt a legnépszerűbb álláspont, de azért akadt néhány más megfejtés is. Máris ismertetjük, hogy mik:

  • egy alpaka
  • egy láma
  • egy T-Rex jelmezes fickó
  • egy golfzsákot cipelő pasas
  • illetve maga a jeti

És ön mit gondol? 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Élet

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via Mashable

Távolról sincs vége, olvasson még

Mondj igent a ruhára, akkor is, ha közben elhagynak

június 4., 13:51 Módosítva: 2017-06-05 12:02:35
51

Van rá esély (pláne akkor, ha előfizetett a TLC tévécsatornájára), hogy találkozott már a Mondj igent a ruhára című dokureality-vel, amelyben házasság előtt álló menyasszonyok próbálják megtalálni a számukra tökéletes esküvői ruhát. A válogatás során képesek tizenötezer darabot magukra ölteni és billegni bennük a tükör előtt, hogy némi ráhatással, pár óra leforgása alatt kiválasszák azt az egyet, amelyben hajlandók lesznek az oltár elé vonulni. Persze ezt is leeszik majd csülkös pacallal, ugyanúgy, mintha mackóban mennének férjhez, de hát azért mégis illik megadni a módját. 

Cikkünk főleg azoknak szól, akik már láttak ilyen műsort, és kíváncsiak a kulisszatitkokra, de persze azoknak is, akik csak szeretnének tájékozódni a témában. Ebben segítünk most, tartson velünk, alant. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha nem vigyázunk, a "hordótest" lesz a világtrend a férfiaknál

június 4., 11:49 Módosítva: 2017-06-05 13:31:03
33

Hitte volna, hogy a férfiak alkatánál nem a konkáv sokszög vagy a paralelepipedon a jellemző?

Egy felmérés a brit férfiakat alapul véve megállapította az öt általános férfialkatot. A kutatás speciálisan az angolokra helyezte a hangsúlyt, de tekintve, hogy a világtrend is ezeket az alkatokat igazolja, globális képet ad a mai férfiakról.

A felmérés alapján:

A Forza Supplements, fogyókúrás termékekkel foglakozó cég kutatói 5 alkat kategóriát azonosítottak a mai férfiaknál. A csoportok kialakításához 2000 brit férfi fizikai jellemzőit vizsgálták.

Daniel Craignek nem lehet oka a panaszra, széles vállaival és vékony derekával a ma ideálisnak kikiáltott testalkatot birtokolja. 

  • Téglalap:

 A derék és mellkas egy vonallal összeköthető, méretük, arányuk közel azonos. Ilyen alkattal bír például Ewan McGregor is, a stylistja oda is figyel, hogy a vállait hangsúlyozó ruhákat kapjon. 

  • Háromszög:

Nem egy szerencsés alkat, ilyenkor a mellkas, illetve a vállak beljebb vannak a csípőnél. Szegény Johnny Deppnek ha nem lenne, amúgy is maga alatt, ráadásul ezt a típust képviselni (nem véletlen, hogy komoly válltöméseket hord általában).

A  felmérés szerint az emberek mintegy 40 százaléka téglalap,  de a legtöbben olyan sportos fordított háromszögek akarnak lenni, mint Cristiano Ronaldo és Usain Bolt.
  • A fordított háromszög:

Ennek a csoportnak számát növeli Channing Tatum is. Leginkább a testépítők, illetve sportolókra jellemző a nagyon vékony csípő és a komoly izmokkal felszerelt mell és vállak.

Persze más az idealizált álmodozás és más a valóság, ugyanis a brit  férfitársadalom 26 százaléka az elhízott, így pedig a ovális (hordó) alkat kategóriába tartozik. A tudósok szerint ráadásul ez az arány rohamosan nőni fog.

Kutatásaink legszembetűnőbb része, hogy az ovális és háromszög alkatok száma rohamosan nő. Ha az elhízás továbbra is ilyen arányban növekszik, az ovális alkat lehet a legjellemzőbb testforma az angol férfiaknál.

-mondta el a kutatást vezető cég ügyvezető igazgatója, Lee Smith.  

 
  •  Az ovális

 Seth Rogen mellett Johna Hill is ide tartozik, de rácáfolva a kutatások szomorú jövőképére, rengeteget fogyózik és edz, hogy egy másik, előnyösebb kategóriába kerülhessen. 

A konklúzió, hogy kövessük Hill példáját. Figyeljünk arra, hogy mit eszünk és néha napján nem árt kicsit mozogni sem. Akkor talán elkerülhető az ovális alkat trenddé válása. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Élet

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

via dailymail

Távolról sincs vége, olvasson még

Nincs még egy horgász, aki ennyire dögösen festene bikinben

június 4., 10:47 Módosítva: 2017-06-05 13:31:02
27

Cheyenne Lee nemcsak egy díjnyertes testtel büszkélkedhet, hanem két világrekorddal is, amelyeket szigonyhalászként állított fel.

Nincs még egy horgász, aki ennyire dögösen festene bikinben

Istenként tisztelik az Indiában született emberarcú borjút

június 3., 20:08 Módosítva: 2017-06-05 00:40:10
109

Indiában az utóbbi időben valami nagyon nem stimmel az állatvilággal. Az emberiség még magához sem tért a küklopsz-kecske által okozott sokkból, de máris egy újabb fura szerzetről érkezett hír. Az országban ezúttal egy bizarr külsejű borjú jött világra.

A jószágnak valamelyest olyan vonásai vannak, mint egy embernek, amiből a helybéliek arra a következtetésre jutottak, hogy a Visnu néven ismert hindu istenség reinkarnációja lehet.

„Isten született egy helyi tehén testéből”

– vélekedett Mahesh Kathuria indiai üzletember, aki azért kereste fel a borjút, hogy az megáldja.

Ezzel nem volt egyedül. Muzaffarnagar városába több ezren zarándokoltak el hasonló célból. Bár a helybéliek erősen fontolgatják, hogy egy templom megépítésével tisztelegjenek az állat előtt, annak isteni mivoltáról nem mindenki van maradéktalanul meggyőződve. Dr. Ajay Deshmukh, a Wildlife SOS szervezet vezető állatorvosa például úgy vélte, hogy nem Visnu visszatérése, hanem egy anatómiai anomália állhat a háttérben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Élet

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Daily Mirror

Távolról sincs vége, olvasson még

Imádja az internet a nagypapát, aki 65 év házasság után az instán rajong feleségéért

június 3., 17:30 Módosítva: 2017-06-04 15:25:43
63

Geoffrey Walker olyan mesteri bókokat ír a hétköznapjaikat bemutató fotóihoz, hogy nem lehet nem imádni.

Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy Baby-t a sarokba ültethesse

június 3., 10:06 Módosítva: 2017-06-04 08:11:43
5

Ha imádja a Dirty Dancinget, akkor van egy nagyon jó hírünk. A közösségi ház, ahol Johnny Castle a magasba emelte Baby Housemant és táncforradalmat szítottak Catskills településén, létezik. Persze nem a kitalált Catskills-t kell keresni a térképen, hanem a Virginia államban található Pembroke-ot. Hisz ott forgatták a kultikus 1987-es fillmet is. Akár hiszi, akár nem, de a Mountain Lake Lodge létezik és üzemel. Annyira, hogy a piaci rést kihasználva tematikus Dirty Dancing csomagot is lehet venni.

Itt élőben is meg lehet nézni, hogy hol vették fel a film egyes jeleneteit, valamint, ami a lényeg...

giphy (7).gif
meg lehet tanulni táncolni.

Ha gondolja, akkor itt tud bejelentkezni, de ne higgye, hogy olyan sok szabad hely van még 2017-re.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Élet

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

(People)

Távolról sincs vége, olvasson még