horoszkóp

Élet

A Velvet trendblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A Világ Legcukibb Párviadala: kislány vs a saját árnyéka

május 11., 09:31 Módosítva: 2017-05-11 18:26:08
4

Kutyák nekiugranak a tükörnek, amint meglátják magukat? Ugyanez cicákkal? Illetve egyéb cuki állatok dögös pasikkal összeállva csinálnak valami jópofaságot? Vagy ez? Esetleg ezek a mini pandák csak úgy önmagukban? Hagyjuk.

Itt egy kislány, aki nem fél a saját árnyékától,
Távolról sincs vége, olvasson még

Jegesmedvék hajkurászták az északnyugati átjáróban túrázó magyar lányt

május 10., 21:02 Módosítva: 2017-05-12 08:35:21
38

Mint arról beszámoltunk, Wynne-Hughes Veronika első magyarként szeretne elgyalogolni a Déli-sarkpontra, amivel kapásból három rekordot állíthat fel. Előtte azonban még az északnyugati átjáróba indult, hogy felkészüljön a hatalmas fizikai erőpróbát jelentő novemberi expedícióra.

A világutazó a háromhetes túra előtt azt mondta a Velvetnek, hogy a legnagyobb rizikófaktort a területen portyázó medvékben látja. Mint kiderült, félelmei nem voltak alaptalanok. Két társával még a 400 kilométeres út felénél sem tartanak, de máris meggyűlt a bajuk az állatokkal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Találja ki, melyik magyar városban forgatták ezt a reklámfilmet a japánok!

május 10., 11:27 Módosítva: 2017-05-12 11:12:51
5

Egy magyar várost választott egy japán cég egy ruhareklám forgatásához. A múlt századi, romantikus történet a YouTube-on azóta már több mint 12 ezer megtekintésnél jár. 

A reklámfilm látszólag az 1930-40-es években játszódik, főszereplője egy fiatal pár, akik látszólag nagyon szerelmesek egymásba, de nincs elég pénzük, hogy ajándékot vegyenek a másiknak. Mielőtt elsírnánk magukat a meghatottságtól, és a szerelem mindent elsöprő erejétől, azért időben kiderül, hogy valójában japán ajándékruházatot népszerűsítenek. 

Nézze meg a reklámot! Körülbelül 0:39-nél vannak leginkább árulkodó képek!

Igen, az ott az Esztergomi Bazilika a háttérben, ahol a fiatalember nagy sietve fut a lányhoz. A helyiek szerint Esztergom és Párkány volt a forgatás helyszíne; a munka két napig tartott, március 31 és április 1 között. 

Távolról sincs vége, olvasson még

90 éves betegének köszönheti az ápolónő, hogy drasztikusan lefogyott

május 10., 10:26 Módosítva: 2017-05-11 12:26:19
3

Egy 46 éves brit nővér, Sharon Martin majdnem a testsúlya felét leadta, miután egy idős betege rádöbbentette arra, hogy teljes életmódváltásra van szüksége. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Gót Barbi a temetőben pózolástól jutott el az ajakfeltöltésig

május 9., 15:08 Módosítva: 2017-05-10 19:09:12
15

Ophelia Vanity 10 millió forintnak megfelelő összegből vedlette le sötét stílusát, de vannak napok, amikor nem fullba nyomja Barbit.

Gót Barbi a temetőben pózolástól jutott el az ajakfeltöltésig

30 évet töltött ketrecbe zárva, mert szülei azt hitték, démon lakik benne

május 9., 10:48 Módosítva: 2017-05-10 12:09:48
12

Egy meg nem nevezett kínai férfi hatéves korában szökött meg Beihaiban lévő otthonából. A falubéliek később zavart állapotban találtak rá, ami arra sarkallta őket, hogy rögtönzött démonűzésnek vessék alá. Bármennyire is kézenfekvő volt a lehetőség, hogy furcsa viselkedését mentális betegsége okozza, hazakerülése után szülei továbbra is fennálló szellemi megszállásra kezdtek gyanakodni, ezért ahelyett, hogy orvoshoz vitték volna, bezárták egy sötét és nyirkos ketrecbe, ahonnan csak 30 év múlva szabadult ki.

Távolról sincs vége, olvasson még

A világ legszexibb sportbemondójában minden megvan, amire csak egy férfi vágyhat

május 8., 17:29 Módosítva: 2017-05-09 18:08:34
7

Jimena Sanchez nemcsak piszkosul szexi, hanem tényleg imádja a sportokat. Mind szakmailag, mind emberileg.

A világ legszexibb sportbemondójában minden megvan, amire csak egy férfi vágyhat

Erre az 5 szakmára buknak leginkább a nők - az Öné köztük van?

május 8., 11:14 Módosítva: 2017-05-09 15:01:00
179

Amióta léteznek randiappok, az adataikból egyre könnyebb leszűrni a párkeresők preferenciáit. Most például a Happn adott ki egy listát arról, hogy melyik szakmákkal vágódhat be az ember legjobban a potenciális partnereknél. 

Távolról sincs vége, olvasson még

„Kiadó a méhem” - így hirdeti magát az anya, aki imád terhes lenni

május 7., 19:57 Módosítva: 2017-05-08 20:10:09
80

A 25 éves Michelle Griffin második gyermeke világra jötte után eszmélt rá, hogy az életének a célja, hogy terhes legyen és gyerekeket szüljön. Ám mivel férjével a saját családjukat már nem akarták tovább bővíteni, a fiatal nő úgy döntött, kiadja a méhét olyan pároknak, akiknek nem jön össze a gyerek. Griffin még tavaly posztolt egy fotót az Instagramjára, melyen egy táblát tart, ami ez olvasható:

kiadó a méhem.

Azóta pedig folyamatosan jönnek a megkeresések és hamarosan el is kezdődhet az első béranyasági projektje.

Távolról sincs vége, olvasson még

Üdvözöljük önt a buliban, ahol nincs olyan, hogy túl sok

május 7., 18:09 Módosítva: 2017-05-08 15:18:50
7

A május elsejés hosszú hétvégén volt Los Angelesben a Drag Con nevű esemény, amin Amerika leghíresebb transzvesztita előadói találkoznak egymással. Úgy is fel lehet fogni, hogy itt az a szabály, hogy mindenkinek nőnek kell öltözni, de talán közelebb van a valósághoz az a megközelítés, hogy itt nincsenek szabályok. Bármit fel lehet venni, minél látványosabb, annál jobb. A Comic Conhoz hasonló ez az esemény, csak képregényrajongók helyett travikkal.

Itt nincs olyan, hogy túlzás, itt nincs olyan, hogy túl sok, itt senki sem hagyja, hogy a fantáziájának olyan dolgok szabjanak határt, mint öltözködési szabályok, hagyományok vagy jóízlés.

Ez a harmadik Drag Con volt (itt találja az összefoglalót a tavalyiról), hát nézzük, hogy idén milyen kreációk születtek a fenti szellemben. A felhozatalból kiválasztottuk a hat legerősebb öltözéket, nézze őket végig, aztán válasszon kedvencet, ha van kedve!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hangfelvételek bizonyíthatják a Manson-banda egyik tagjának ártatlanságát

május 7., 13:59 Módosítva: 2017-05-08 15:18:50
13

Letartóztatása után 48 évvel Leslie van Houten, a Manson-gyilkosságok egyik elkövetője azzal állt elő, hogy léteznek eddig visszatartott, 1969-es hangfelvételek, amik bizonyítják az ártatlanságát. A nő 1971 óta börtönben ül, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságért, és már többször kérvényezte, hogy engedjék szabadon. 

Most azt állítja, hogy Charles Manson annak idején teljesen a hatalmába kerítette társait, tulajdonképpen hipnotizálta őket, és ezért követték el a szörnyűségeket – a hangfelvételek ezt hivatottak bizonyítani –, továbbá ő maga sem hibás azért, hogy egyik áldozatába legalább tizenhatszor beleszúrt egy kést – írja a TMZ

Azzal érvel: mivel már régóta nincs Manson hatása alatt, ezért nem is veszélyes a társadalomra. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Vérszomjas aligátorteknőst fogtak Piliscsabán

május 7., 13:08 Módosítva: 2017-05-08 10:46:21
11

Közterületen kóborló aligátorteknőst fogtak május 6-án, szombaton este Piliscsabán. A vérszomjas jelzőt az indokolja, hogy kézre kerítését megelőzően az állat megharapta valakinek az ujját.

A veszélyes hüllőt egy lakópark területén vették észre a lakók, majd értesítették a rendőröket, akik meg Both Zoltán vadállatbefogót értesítették. A szakember ezután Szilágyi Istvánnal, a Fehérkereszt Állatvédő Liga elnökével kereste fel a helyszínt, ahol egy ház udvarán fogták be az állatot. A lakónak, akit megcsócsált, azt javasolták, hogy menjen kórházba, mert ilyen esetekben tartani lehet attól, hogy a seb elfertőződik.

Az állat a veresegyházi medveotthon aligátorteknős-kolóniájának kilencedik tagja lesz, a medveotthonban már nyolc, korábban befogott aligátorteknős él

– mondta el Szilágyi István az MTI kérdésére.

Szerinte a befogott példány különösen nagynak számít. A teljes hossza mintegy 50 centiméter, és akár 20-22 éves is lehet. Az viszont egyelőre nem derült ki, hogy miként került az utcára.

A veszélyes állatok befogása fokozott óvatosságot és szakembert igényel, a rendőrséget kell hívni, ha valaki olyan állatot talál, amelyről feltételezhető, hogy veszélyes

– világított rá az elnök.

(Borítóképünk illusztráció.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy visszavonult szexmunkás elárulta, mik hiányoznak neki a melóból

május 7., 10:43 Módosítva: 2017-05-08 12:10:03
25

Miranda Kane ma már nyugdíjas szexmunkásként tölti viszonylag kispolgári mindennapjait, de nem lehet rá azt mondani, hogy néha ne nosztalgiázna azon, hogy miért is volt jó a szexiparban dolgozni.

Kane pár éve hagyott fel a melóval és elmondása szerint számára (és ez nagyon fontos, hiszen az övé csak egy a számtalan különbözően alakuló történetből!) nem volt nehéz a váltás. Mikor úgy döntött felhagy a prostitúcióval, kikapcsolta a "céges" telefonját, megszüntette a weboldalát és új életet kezdett. Annak ellenére pedig, hogy nagyon élvezi az új életmódját, így is van pár dolog amiért úgy érzi, hogy megérte megélhetési szexelés. Ezeket írta meg most a brit Metronak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Aggódik a Loch Ness-i szörnyért? Ne tegye, mert épségben került elő!

május 6., 21:05 Módosítva: 2017-05-07 21:11:45
41

Mint arról beszámoltunk, a szörnyvadászokat fokozódó aggodalommal töltötte el, hogy Nessie már nyolc hónapja nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, aminek hátterében bizonyos vélekedések szerint az állhatott, hogy a Brexit után is uniós állampolgárként képzelte el jövőjét, így aztán külföldre költözött. Most viszont végre megtört a jég, egy manchesteri turista, bizonyos Hayley Johnson ugyanis egy furcsa, sötét alakot látott az Urquhart-öbölben, ami felettébb hasonlított a híres lényre.

A Loch Ness-i szörny állítólagos felbukkanása a lehető legjobbkor jött, mert az eltűnése miatt érzett nyugtalanság közben túllépett a lokális szinten, és világméretű jelenséggé vált. Hivatalos rajongói klubjának elnöke, Gary Campbell a hír kapcsán felidézte, hogy többek között Moszkvából és Kaliforniából is felhívták, csak hogy megkérdezzék:

„mi történt Nessie-vel?”
Távolról sincs vége, olvasson még

Igazán jót akar szexelni? Akkor foglaljon le egy hotelszobát!

május 6., 18:18 Módosítva: 2017-05-07 15:49:11
8

Ön is észrevette, hogy mikor hotelben száll meg, akkor nemcsak jobban kívánja a szexet, de maga az aktus is élvezetesebb, mint otthon? Ha tapasztalta már ezt, akkor nem kell megijedni, semmi gond nincs Önnel, sőt! Hiszen már tudományos tény: a szállodában jobb a szex, mint a jól megszokott ágyunkban.

Most pedig joggal teheti fel a kérdést, hogy miért?
Távolról sincs vége, olvasson még

Cápa harapott meg egy víz alatt forgató pornósztárt

május 6., 09:52 Módosítva: 2017-05-07 11:18:02
93

Molly Cavalli éppen egy szexkamerás cég számára forgatott reklámot Florida partjainál, amikor konfrontálódott egy 3 méteres citromcápával, ami annak ellenére harapta bokán, hogy egy ketrecben merült alá a vízbe. Az esetet megörökítő videó elég megrázó, ezért csak akkor nézze meg, ha nem zavarja az ilyesmi.

A támadás után a hevesen pánikoló Cavallit kihúzták a vízből, majd vérző lábát 20 öltéssel varrták össze. A pornószínésznő később az instáján nyugtatta meg rajongóit, hogy már jól van.

„Nem olyan rossz, mint amilyennek tűnik. Gyorsan gyógyulok. Így is lenyűgöző élmény volt”

– fejtette ki.

Via TMZ

Távolról sincs vége, olvasson még

Az igazi szerelmünk lapjai: percekkel halt Alzheimeres felesége után a férfi

május 6., 08:14 Módosítva: 2017-05-06 18:21:12
15

Amikor csak tudunk, beszámolunk olyan sztorikról a világból, amelyek bizonyítják, tényleg léteznek igazi, sírig tartó szerelmek. Mert jó tudni, hogy ez nem csak egy illúzió és nem minden kapcsolatnak kell úgy véget érnie mint a Sarka-Hajdú házasságnak. Ez alkalommal Isaac és Teresa Vatkin történetét hoztuk el, akik akár lehetnének az a pár is, akikről a Szerelmünk lapjai című filmet mintázták.

Távolról sincs vége, olvasson még

De mit jelent a lila virág a Facebookon?

május 5., 12:14 Módosítva: 2017-05-06 08:56:43
71
Reggel óta ellepték a virágok a Facebookot. 

Aki gyakran szokott különféle módon reagálni a bejegyzésekre, biztosan találkozott a smile-jelek között egy váratlanul felbukkanó lila virággal, amivel szintén lehet lájkolni. Az ikon nem új, tavaly is találkozhattunk vele. Igaz, csak pár napig, de most újra a listába került. 

A lila virág alapvetően a hála jele. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Tabi, a kolbászrajongó nyugdíjas rendőrkutya csak arra vár, hogy hazavigye

május 4., 16:12 Módosítva: 2017-05-05 11:28:54
118

Tabi, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szagazonosító kutyája tízévnyi szolgálat után nyugdíjba vonul, ezért a rendőrök új gazdit és szerető otthont keresnek neki. Ha szeretné hazavinni, tárazzon be lecsókolbászból, és gyorsan meg fogják találni a közös hangot.

Tabi imád a fűben heverészni, de kedvenc labdájáért azért még mindig lelkesen szalad
Tabi imád a fűben heverészni, de kedvenc labdájáért azért még mindig lelkesen szalad
Fotó: Sebestyen Jeno / Police.hu

Az ordas német juhász 10 hónapos korában került a rendőrséghez, ahol a szagminták és nyomok egyezésének kiszimatolása volt a feladata. De most át is adnánk a szót legutóbbi főnöknek, Ráb Attila törzszászlósnak, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi kutyavezetői csoportjának parancsnokának, akivel hat éven át dolgoztak együtt.

Tabi ivartalanított, jó vérmérsékletű, nyugodt eb. Az embereket nagyon szereti, bár a gyerekzsivajt kerüli. A többi kutyával nem jön ki túl jól, főleg a szukákkal. Jobban szereti, ha a gazdi figyelmén és szeretetén nem kell mással osztoznia. Sajnos ezért nem tudom sem én, sem a kolléganőm hazavinni, mivel nekem hat, neki öt kutyája van otthon. A kényszerhelyzet miatt keresünk neki új családot. Nehéz tőle megválni, nagyon imádjuk, éppen ezért szeretnénk, ha jó helyre kerülne. Volt már több jelentkező is, de mint kiderült, ők telephely őrzésére akarták használni, ami szóba sem jöhet! Tabi tíz évig keményen dolgozott, hozzávetőlegesen legalább ezer szagazonosítást végzett, betörőket, rablókat, gyilkosokat sikerült a nyomozóknak a szimata alapján felelősségre vonni, ezért megérdemli, hogy nyugdíjas éveit pihenéssel töltse egy kertes ház puha pázsitján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Senki nem hívta el a bálba, így hát felvételi értesítőjével romantikázott

május 4., 15:34 Módosítva: 2017-05-05 14:22:53
35

Priscilla Samey-vel megtörtént az, amiről a kevésbé népszerű gimis lányok a legjobban tartanak. Senki nem hívta el a bálba. A 17 éves tini azonban nem hagyta, hogy ilyen apróságok hátráltassák abban, hogy megvalósuljon álmai randija, és olyan partnert talált magának, ami eleve kizárta a további csalódás lehetőségét: a Harvard Egyetem felvételi értesítőjét.

Gyorsan megtalálták a közös hangot
Gyorsan megtalálták a közös hangot
Fotó: Twitter

Nem találtam egyetlen pasit sem, aki elfogadott volna, szóval elvittem az egyetemet, ami igen

– írta a Twitteren a legmeghittebb pillanatukat ábrázoló fotóhoz.

A poszt sikerét jól mutatja, hogy néhány nap alatt több mint 127 ezer lájkot kapott rá. A nap hőse címre teljesen jogosan pályázó Samey – akit a Harvard mellett egy csomó másik rangos egyetemre is felvettek –, azt mondta, hogy osztálytársaitól is csak pozitív visszajelzéseket kapott.

„Mindannyian úgy gondolták, hogy nagyon vicces és aranyos volt.”

Via People magazin

Távolról sincs vége, olvasson még

Dörög és villámlik? Az semmi, Tolna megyében tornádó is volt

május 3., 19:05 Módosítva: 2017-05-04 10:30:46
14

Az Időkép.hu egyik olvasója a Tolna megyei Bátán készítette az alábbi képet, amely - akárhogy is forgatjuk - egy tornádót ábrázol. Ez az idei év első tornádója az országban, tavaly is csak kettőt észleltek.

Az oldal radartérképei alapján délután háromkor alakulhatott ki a természeti jelenség, amelyhez egyébként az szükséges, hogy a légköri feltételek adottak legyenek erőteljesebb zivatarcellák kialakulásához.

Ekkor, a szélnyírásnak köszönhetően a viharfelhők forogni kezdenek,majd szupercellává (forgó zivatarfelhővé) fejlődnek.

Ennek köszönhető, hogy a talaj közelében a felhőbe beáramló levegő is örvénylő mozgásba kezdett. Minél szűkebb csatornává válik a beáramlás átmérője, annál nagyobb szélsebesség alakul ki benne.

Így jött létre ez a tornádó is. Tessék-lássék:

báta tornádó rinküczi adrián
Fotó: Rinkóczi Adrián/Időkép.hu

Forrás: időkép.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Hegytetőn meztelenkedő Playboy-modell miatt berzenkednek Új-Zélandon

május 3., 14:02 Módosítva: 2017-05-04 15:57:31
7

Jaylene Cook a maori népet sértette vérig azzal, hogy ruháit mellőzve fotózkodott a szent helyként tisztelt Taranaki-hegyen.

Hegytetőn meztelenkedő Playboy-modell miatt berzenkednek Új-Zélandon

A meztelen meditálás a teraszon talán egy kicsit túlzás

május 3., 11:05 Módosítva: 2017-05-03 20:12:48
2

Úgy tűnik, az elmúlt évben sem unatkoztak a szállásadók, ha különleges kérésről volt szó, a vendégeknek ugyanis gyakran szabadult el a fantáziája. A Szallas.hu friss felmérése szerint az alapcsomagon felüli extrák sorában akadtak meglehetősen szokatlan vendégigények: például volt olyan szállásadó, akit egy frissen elejtett vaddisznó zsigerelésére kértek fel, vagy pedig egy hotelben októberben kellett karácsonyi hangulatot teremteni. 

Mindent a vendégért
Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a lány nők életét menti meg azzal, hogy félmeztelen fotókat posztol magáról

május 1., 17:25 Módosítva: 2017-05-02 18:02:58
8

Naponta hozunk Önöknek követésre érdemes Insta-profilokat, amik tele vannak sokat meztelenkedő lányokkal. Változatlanul tartjuk magunkat ehhez az irányvonalhoz, azzal a fontos különbséggel, hogy most egy olyan csinos, fiatal nőt mutatunk be, aki életeket ment azzal, hogy megmutatja magát a közösségi oldalon. A 24 éves Paige More ugyanis azért indította a fotónaplóját, hogy bemutassa a világnak, mivel jár az, ha valaki dupla masztektómiát végeztet el magán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sajnáljuk, de feleslegesen csorgatja a nyálát a reklámhamburgerre

május 1., 11:26 Módosítva: 2017-05-02 15:04:46
64

A samponreklámok és a nem teljesen normális női és férfi reklámszereplők után nem feledkezhetünk meg a legalapvetőbb igényünk kielégítésében segédkező reklámipari szegmensről, az önt szánt szándékkal átverő ételfotózásról sem.

Minden bizonnyal eddig sem gondolta, hogy a sör habja tényleg sörhabból van, vagy hogy egy fotós a tehetségének köszönheti, hogy egy 1000 Wattos halogénlámpa alá helyezett, azonnal olvadásnak induló fagylaltot is képes rettentő sebességgel megörökíteni. Szó sincs ilyenről, az összes, professzionálisan megalkotott ételfotó egy jól megkonstruált álvalóságot közvetít, ráadásul csakis azzal a céllal, hogy ön éhezzen, szomjazzon, és ne tudjon ellenállni a kísértésnek. Ön pedig, hiába tudja, hogy amit lát, az nem a valóság, mégis megéhezik, megszomjazik, és bizony nem tud ellenállni a kísértésnek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha nincs egy nagypapa, aki 74 évesen akar repülni, egy szexi pilótanővel lenne szegényebb a világ

április 30., 21:40 Módosítva: 2017-05-01 21:52:46
7

A holland Michelle Gooris úgy volt vele, hogy ha nagyapja képes pilóta képesítést szerezni, akkor neki is menni fog. Így is lett.

Ha nincs egy nagypapa, aki 74 évesen akar repülni, egy szexi pilótanővel lenne szegényebb a világ

Egy photoshop-művész kiszínezi a történelmet

április 30., 16:28 Módosítva: 2017-05-01 16:56:42
13

Ha történelmi alakokat, vagy régi háborús eseményeket nézegetne színesben, itt az alkalom.

Nagyiszellemet gyanúsít kukkolással egy ausztrál család

április 30., 14:56 Módosítva: 2017-05-01 14:41:16
11

Egy ausztrál lány, a 18 éves Dayna Lynch melbourne-i otthonában ragadott iPhone-t, hogy őszintén ábrázolja édesapjának és partnerének tévénézési szokásait, ami lényegében sikerült is. Amikor viszont rápillantott a képre, meglepve konstatálta, hogy azon eggyel többen vannak az indokoltnál. A család szerint a fotó nemcsak a kísértetek létezését legitimálja, hanem egyértelműen bizonyítja, hogy a hátsó ajtón keresztül kedvenc nagymamájuk szelleme kukkantott be hozzájuk.

A fotó nagymértékű aggodalommal töltötte el a családot
A fotó nagymértékű aggodalommal töltötte el a családot
Fotó: Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

A Playboy előtt ilyen szexi poszterlányokra volt ráizgulva Amerika

április 30., 11:25 Módosítva: 2017-04-30 21:52:26
4

A pin up lányok képei még bőven a magazinok elterjedése előtt garantálták az első szexuális izgalmat egy egész generációnak.

Egy felmérés szerint a KUTYA a legkedveltebb szexpóz

április 29., 21:23 Módosítva: 2017-05-01 00:40:07
41

A Dr. Ed felmérése szerint Angliában és az USA-ban messze a kutyapózt kedvelik a párok a legjobban, mellette második helyen futott be a misszionárius és a cowgirl. 

A felmérés közel 2000 ember véleményét tükrözi és a kutatók szerint nem véletlen a pozíciók toplistájának ilyetén alakulása. 

A szexuális preferenciák nagyon eltérőek a férfiaknál és a nőknél, mégis nemtől függetlenül emelték ki a kutyapózt győztesnek. Az ok leginkább a behatolás formája, mely nagyobb eséllyel eredményezhet orgazmust.
Who let the dogs out?
Who let the dogs out?
Fotó: Facebook

A felmérés alapján a párok, szexuális identitástól függetlenül, kedvelik a változatosságot a pozíciók tekintetében, valamint nem szűkítik a szexet a hálószoba falai közé, illetve az ágyba. 

via TheSun